начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

държавна собственост

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

държавна собственост

Мнениеот vkirilova » 25 Окт 2007, 16:55

Хубав ден на всички, които четат моята молба за помощ!
Имам задание за курсова работа относно публичната и изключителната държавна собственост. Искам да помоля, ако някой е засичал статии или студии по въпроса да ми отговори. Относно учебници-разполагам мисля с повечето-Боянов, Венедиков, Джеров, Василев, но ако има нещо ново излязло - нямам против да ме посъветвате.

Благодаря предварително.
vkirilova
Младши потребител

Мнениеот vkirilova » 25 Окт 2007, 17:16

благодаря, че се отзовахте!
все пак аз вече търсих там и открих само една статия и то не от търсачката, а в архимите на сп Съвременно право. Искаше ми се да знам дали няма някъде там в пространството някоя апокрифна статия.
vkirilova
Младши потребител

Re: държавна собственост

Мнениеот prof_prof » 25 Окт 2007, 20:50

vkirilova написа:Хубав ден на всички, които четат моята молба за помощ!
Имам задание за курсова работа относно публичната и изключителната държавна собственост.

Можете да се обърнете към библиотеката на университета, в който се обучавате с молба да Ви изготвят библиографска справка. Доколкото ми е известно извършват такива услуги срещу съответното заплащане. :roll:
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Назад към Лекции и материали