Уважаеми Господа,
Обръщам се тук в този сайт с молба да ми посочите начин за изправяне на явна фактическа съдебна грешка, допусната в съдебно решение от наказателна колегия в Софийски районен съд.
На 11.01.2007г. аз,съпругът ми и синът ми пострадахме при ПТП, причинено от лицето П.Г. на булевард "8 ми декември".От този момент до 28.05.09г. нямахме никаква информация за хода на делото.По запитване до ВСС от съпруга ми ни отговориха, че до края на 2008г ще се проведе наказателното дело срещу виновното лице. На домашния ни адрес на 28.05.09г. получихме незаверено копие от решението на Районен съд-София с дата 8.12.2008г, в което има допусната техническа грешка в годината /вместо 11.01.2007г. е изписано 11.01.2006г./
Поради тази причина заради допуснатата от съда техническа грешка ,ние като потърпевши не можем да получим полагащите ни се се обезщетения от застрахователната компания за причинени неимуществени и имуществени вреди.
- Дата и час: 10 Яну 2025, 02:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съдебна грешка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: съдебна грешка
Подайте молба до съда за поправка на очевидна фактическа грешка. Не се дължи държавна такса.
Успех!
Успех!
- betina
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|