- Дата и час: 10 Яну 2025, 02:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свидетелство за съдимост за Военен Университет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Свидетелство за съдимост за Военен Университет
Добър ден.Когато бях на 14г. ме осъдиха с обществено порицание.Сега като навърша 18г. дали ще ми се изчисти свидетелството. Дали ще мога да кандидатствам във Военен университет или да работя военна служба. Благодаря на всички!
- niksan233
- Нов потребител
Re: Свидетелство за съдимост за Военен Университет
Според мен - да. Ако в продължение на една година след осъждането Ви на порицание не сте извършили друго престъпление, сте реабилитиран по право. В момента не мога да отговоря дали в Закона за отбраната и въоръжените сили има особена разпоредба, която да "елиминира" реабилитацията. Мисля че не. Но дори и да съществува, чл. 88а от НК предвижда след определен период от време (който за Вас е изтекъл) осъждането да се заличава, независимо от предвиденото в друг закон.
А и това е осъждане като непълнолетен, и то 14 годишен. Извинявам се, но трябва да са много глупави, за да се заядат за това. Но знаеш ли ги - военни
А и това е осъждане като непълнолетен, и то 14 годишен. Извинявам се, но трябва да са много глупави, за да се заядат за това. Но знаеш ли ги - военни
- system
- Активен потребител
Re: Свидетелство за съдимост за Военен Университет
Мерси много!!! И дано ме приемат в НВУ
- niksan233
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|