начало

САК алармира за риск от репресии: Опасен прецедент – с бюджета данъчните получават спецотряд за претърсване САК алармира за риск от репресии: Опасен прецедент – с бюджета данъчните получават спецотряд за претърсване

пращани са ми пари в Англия с уговорка че няма да ги връщам

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: пращани са ми пари в Англия с уговорка че няма да ги връщам

Мнениеот zhelio » 25 Юни 2009, 20:08

..laptopa kazah 4e 6te go vurna...no parite ne...taka 4e ..a i mislq 4e po zakon trqbva da podade jalba do 6 meseca..ne sled 1 godina...tva samo po sebe si govori koi e3 prav i koi ne
zhelio
Младши потребител

Мнениеот wolfy » 26 Юни 2009, 10:25

Има телефон, който прави разни записи, а буквар не си е купил...
wolfy
Нов потребител

Мнениеот bastard » 12 Юли 2009, 12:21

Виж ся, за лаптопа щом си казал, че ще го върнеш, трябва да го върнеш или да заплатиш стойността му.

За парите щом тъй сте се разбрали, ще трябва да го докажеш. Иначе е напълно възможно, пращала му възлюбената пари безвъзмездно, скарали са се, може и драми да е имало и след раздялата онази си е поискала обратно парите, дето ги е давала на бившето "мило" ей така.
bastard
Потребител

Мнениеот katerinakuch » 12 Юли 2009, 14:59

Ако възлюбената му е дала парите безвъзмездно и двамата са се разбрали той да не и ги връща, не виждам откъде-накъде тя ще си ги иска обратно.
Щом човек веднъж подари нещо /независимо от повода и мотивите/, не бива да си го иска обратно. Не би било коректно.
katerinakuch
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право