начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

съгласно кой Чл....

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съгласно кой Чл....

Мнениеот pedigrin » 17 Яну 2010, 04:02

На кой Чл. от НПК да се позова ,за да ме свалят от издирване -установяване на адрез.Това ми създава много неудобства,ограничен съм в движенията си.Всеки път при проверка от автопатрула,ме задържат.Като мина процедурата установяване на адрез,полицаят ми заявява че до един час ще бъда свален.
Адвокат също казва:РП не може да те държи в това положение,следт установяване на адреза трябва да те свалят.Не чема търсят ,немогат да ме открият.На всички пизовки съм се явявал ! Имам мярка за неотклонение подписка,поел съм задължение.Още в самото начало ,като ми връчваха призовка
обърнах внимание че е объркан адреза ми Отидох и пуснах декларация за смяна на адрез.Отговорат на РП- не ,истрахма да не избягаш.Каквае тази мода,имали отклонения от НПК,за личен интерес ?
pedigrin
Младши потребител

Re: съгласно кой Чл....

Мнениеот usra_ovcova » 17 Яну 2010, 11:50

Човече,защо така пишеш?
Чак не ми се иска да ти отговарям!
usra_ovcova
Потребител

Назад към Наказателно право