начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

реабилитиране

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

реабилитиране

Мнениеот pavlina_pet » 13 Окт 2010, 16:31

Здравейте!По повод дело за реабилитация на присъда бих искала да помоля някой ако има примерна характеристика, която мога да използвам да ми я прати, или да ме упъти!!Благодаря предварително!
pavlina_pet
Нов потребител

Re: реабилитиране

Мнениеот eurolinker » 13 Окт 2010, 16:45

"Реабилитация на присъда"?!? Няма такова нещо в НК според мен. Може би искате да се реабилитира лице? Дайте по-подробна информация за казуса.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Re: реабилитиране

Мнениеот pavlina_pet » 14 Окт 2010, 09:59

Извинете ме, става дума за реабилитация на лице, искам да приложа характеристика от фирмата в която работи лицето, трябва ми примерна
pavlina_pet
Нов потребител

Назад към Наказателно право