начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Отказ за връщане на записна заповед след погасената сума ...

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказ за връщане на записна заповед след погасената сума ...

Мнениеот ivan_gelencov » 10 Фев 2011, 14:53

Здравейте имам следния проблем, имах кредит на стойност 6000 лева с записна заповед на която беше написана и месечната лихва, която дължа в размер на 8% договорката е за 6 месеца в който редовно си внасях лихвите и вноската по главницата, който се отбелязваха на гърба, демек за тези 6 месеца всичко си е погасено НО,..... тука идва голямото НО.... човекът не иска да ми върне записната заповед и само ме мотае какви действия мога да предприема ????? Благодаря предварително
ivan_gelencov
Младши потребител

Re: Отказ за връщане на записна заповед след погасената сума ...

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Фев 2011, 15:00

Може и с дело. Като разноските за другата страна ще са около 10-20% от сумата - тоест за хитростта ще си плати около 1000 лева.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Наказателно право