начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

свидетелство за съдимост

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

свидетелство за съдимост

Мнениеот zoya_vass » 14 Фев 2011, 17:53

Na 26.06. 2010g. mi izteche 3 god.srok sled izturpiano nakazanie "Probacia" ot 6 meseca,koeto zapochna na 26.12.2009g. i lishavane ot pravo da upravliavam kolata za 6 m. Ot probacionnata slujba mi izdadoha i Udostoverenie za tova. Nalojenoto mi nakazanie Probacia e po Zakona za dvijenie po patishtata-upotreba na alkohol nad 1,2 promila v kruvta. Na 01.09.2009 g. mi beshe sustaven akt po zakona za dvijenie po patishtata - chl. 174, al.3 , globa v razmer na 500 lv. i lishavane ot pravouppravlenie -za srok ot 12 m. Sroka za lishavane ot pravoupravlenie mi izteche na 19.10.2010g. -tova e datata na koiato sum zaiavil v KAT che sa mi otkradnati vsichki dokumenti, otdelno ot tova koeto sum napravil oshte na 01.09.2009g. v Policiata na suotvetnoto rainno policeisko upravlenie/no kakto se okaza posle reshavashto e uvedomlenieto na KAT za otkardnati dokumenti, a ne takova v policiata/.Izdadeni mi biaha i novi dokumenti koito poluchih m. oktomvri. Pri podavane na zayvlenie do suda za svidetelstvo za sudimost, mi poiskaha da predstavya Udostoverenieto na Probacionnata slujba i slujebna belejka ot KAT-koga e otneta knijkata i koga e vurnata? Vuprosa mi e izdavat li takiva slujebni belejka KAT i bi li povlialo na svidetelstvoto za sudimost subitieto ot 01.09.2009g.? Shte buda li reabilitiran po pravo ? Blagodarya predvaritelno!
Последна промяна consultant на 14 Фев 2011, 18:32, променена общо 1 път
Причина: ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
zoya_vass
Нов потребител

Назад към Наказателно право