начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

убийството на Бакаджик

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

убийството на Бакаджик

Мнениеот judex » 10 Май 2011, 00:35

Колеги,в началото на миналата седмица произнесоха присъда от 11 години затвор.Следя делото от самото начало и ми се вижда малко странно -присъдата се основава на показанията на двама,явно заинтересовани,не е извършена ДНК-експертиза,не е категорично установено дали предявеният нож е бил средството,има засечена клетка "Бакаджик" /според прокурора/ или клетка "Зимница".Какво мислите по случая?
judex
Младши потребител

Re: убийството на Бакаджик

Мнениеот legallapsus » 10 Май 2011, 20:07

Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.
legallapsus
Младши потребител

Мнениеот judex » 10 Май 2011, 20:15

legallapsus написа:Дай номера на делото, да намерим акта в интернет, чрез търсачката за съдебни актове на ВСС.

354/2010,имаше предаване в "Темата на Нова" по случая,мисля,че актът и мотивите все още не са публикувани.
judex
Младши потребител

Мнениеот judex » 25 Май 2011, 19:01

по тази тема май само аз публикувам,нейсе :) моля, ако някой колега открие мотивите, да ги публикува.
judex
Младши потребител

Назад към Наказателно право