начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

жалба за злоупотреба !?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

жалба за злоупотреба !?

Мнениеот cipio » 09 Сеп 2011, 11:56

Здравейте,

работя в дъжална институция и директорът ни направи около 6 000 лв. НЕцелесъобразен и НЕзаконен разход.
Искам да пусна жалба, не незнам точно до къде.
Мисля че съдебната палата и икономицеска полиция са хората, които трябва да съзирам, но не съм сигурен.

Може ли да ми помогнете, да ми кажете къде се подават жалбите и имат ли определен образец, защото в Инспекцията по труда си имаха собствени образци и не ми приеха първият път жалбата.

Предварително Ви благодаря за отделеното време и помощ.
Лек ден!
cipio
Нов потребител

Re: жалба за злоупотреба !?

Мнениеот kuzdov » 09 Сеп 2011, 14:52

Като ти гледам правописа силно се съмнявам, че можеш да определиш кое е нецелесъобразно и незаконно :roll: ... Но щом си такъв съвестен гражданин и служител, можеш да отделиш някой лев и да си направиш консултация с адвокат. Защото ако се окаже, че грешиш може да изгориш с доста повече, без да вземаме под внимание уволнението :wink: .
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Re: жалба за злоупотреба !?

Мнениеот nk7702n » 09 Сеп 2011, 17:35

kuzdov написа:Като ти гледам правописа силно се съмнявам, че можеш да определиш кое е нецелесъобразно и незаконно :roll: ... Но щом си такъв съвестен гражданин и служител, можеш да отделиш някой лев и да си направиш консултация с адвокат. Защото ако се окаже, че грешиш може да изгориш с доста повече, без да вземаме под внимание уволнението :wink: .

Аз предлагам човекът да пробва да "съзира" Сметната палата или Икономическа полиция, пък ако не успее - да се обърне към колега адвокат. :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Назад към Наказателно право