начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля някой да ми отговори на въпроса..

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля някой да ми отговори на въпроса..

Мнениеот king0f » 12 Юни 2012, 23:21

Историята ми е следната... Спряха ме с 1.3 промила и присъдата ми е 8 месеца без книжка и 8 месеца на пробация.Края на август ми изтича присъдата и въпроса ми е какви документи и как трябва да процедирам ,че да си я взема възможно най бързо без никакви ослужнения ? Мерси предварително :)
king0f
Нов потребител

Re: Моля някой да ми отговори на въпроса..

Мнениеот Гост. » 13 Юни 2012, 15:29

king0f написа:Историята ми е следната... Спряха ме с 1.3 промила и присъдата ми е 8 месеца без книжка и 8 месеца на пробация.Края на август ми изтича присъдата и въпроса ми е какви документи и как трябва да процедирам ,че да си я взема възможно най бързо без никакви УслОжнения ? Мерси предварително :)

С препис от решението, присъдата, определение за одобряване на споразумение и в КАТ. Там ще ви укажат при кого, кой лекар, да минете преглед за психологическа годност за водач ( заплаща се) , и след като го вземете се връщате с документа в КАТ, за да подадете заявление за връщане на отнето СУМПС.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Djidzafka » 13 Юни 2012, 17:50

Последна промяна doc03 на 19 Яну 2013, 23:41, променена общо 1 път
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот Гост. » 13 Юни 2012, 18:02

......Още един който е симпатичен когато се усмихва.

какъв ти е проблема?
Гост.
Старши потребител

Назад към Наказателно право