- Дата и час: 11 Яну 2025, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дайте мнение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
дайте мнение
Имам профил в сайт за запознанства, някой ми е копирал снимката от там и я ползва в друг спортен сайт, като пише дори името ми, годините ми и глупости по мой адрес. Какво мога да направя за да стигна до този нещастник? Даите съвет, моля!
- kras83
- Младши потребител
Re: дайте мнение
С частен дедектив може би ще го открия.
- kras83
- Младши потребител
kras83 написа:С частен дедектив може би ще го открия.
Моби би да, може би не.
По-скоро НЕ.
Варианта е да го подлъжеш с профил от отсрещния пол. Да се сближат малко и да се съгласи да се срещнат.
- nikiboy
- Потребител
kras83 написа:С частен дедектив може би ще го открия.
detect, деТектив, иначе става като деде (дядо).
-
teogeo - Активен потребител
teogeo написа:kras83 написа:С частен дедектив може би ще го открия.
Е да де,може би това се има предвид-именно "деди" ще оправи работата.Той ще е дедектиф
- svettoslav
- Активен потребител
teogeo написа:kras83 написа:С частен дедектив може би ще го открия.
Ами ДЕТЕктив става пък детска работа направо . Оценявам все пак, че ме поправихте.
- kras83
- Младши потребител
kras83 написа:Имам профил в сайт за запознанства, някой ми е копирал снимката от там и я ползва в друг спортен сайт, като пише дори името ми, годините ми и глупости по мой адрес. Какво мога да направя за да стигна до този нещастник? Даите съвет, моля!
...Свържете се с модератора на сайта и обяснете какъв е случая. Той, ще изтрие фалшивия профил и вероятно, ще Ви даде практически съвет по случая - как да се предпазвате от подобни злоупотреби за в бъдеще.
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
georgiev_sfbg написа:kras83 написа:Имам профил в сайт за запознанства, някой ми е копирал снимката от там и я ползва в друг спортен сайт, като пише дори името ми, годините ми и глупости по мой адрес. Какво мога да направя за да стигна до този нещастник? Даите съвет, моля!
...Свържете се с модератора на сайта и обяснете какъв е случая. Той, ще изтрие фалшивия профил и вероятно, ще Ви даде практически съвет по случая - как да се предпазвате от подобни злоупотреби за в бъдеще.
Както често се случва, отговора ти няма нищо общо с въпроса на питащия !
Не съм адвокат, a любител на правото !
- nikiboy
- Потребител
nikiboy написа:georgiev_sfbg написа:kras83 написа:Имам профил в сайт за запознанства, някой ми е копирал снимката от там и я ползва в друг спортен сайт, като пише дори името ми, годините ми и глупости по мой адрес. Какво мога да направя за да стигна до този нещастник? Даите съвет, моля![/color]
Както често се случва, отговора ти няма нищо общо с въпроса на питащия !
Малкия, това все пак, е юридически форум!
П.П. ...А във връзка с конкретния въпрос на питащия, бих го предупредил, да се въздържа от саморазправа с "този нещастник" (и/или с когото и да било във връзка със случилото се), за да не стане от потърпевш обвиняем по наказателно дело!
nikiboy написа:kras83 написа:С частен дедектив може би ще го открия.
Моби би да, може би не.
По-скоро НЕ.
Варианта е да го подлъжеш с профил от отсрещния пол. Да се сближат малко и да се съгласи да се срещнат.
...Ти, много "хубави" съвети, даваш на питащия!
И между другото, за домашно, си прочети Чл.20-НК!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
georgiev_sfbg написа:.. това все пак, е юридически форум! ....
Хи! Нима?!? Дали... Човешката памет е наистина неусложлива.
Апропо, чл. 20 НК пък е толкоз далечен на казусът, че е малко смехотворно претендиращ за правни знания да го ползва, но се надявам да внесеш яснота за състава на престъпното деяние и евентуалните съучастници , за да защитиш репутацията си.
- Гост.
- Старши потребител
...
Последна промяна georgiev_sfbg на 26 Сеп 2010, 15:41, променена общо 6 пъти
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Крачки много, толкова колкото са краците, но това не значи, че се върви по пътека правилна.
Състава? и съучастието? - не ми отговори.
Състава? и съучастието? - не ми отговори.
- Гост.
- Старши потребител
...
Последна промяна georgiev_sfbg на 26 Сеп 2010, 15:40, променена общо 1 път
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Много ... повърхностно .
Състава на чл. 20 ми е известен. Попитах за състава на т.н. от теб "престъпно деяние" в чието осъществяване е взел дейно участие съучастникът. За формата явно после ще уточниш.
Ся, нали това учиш- за да има движеща се каруца, първо ти трябва кон...
Състава на чл. 20 ми е известен. Попитах за състава на т.н. от теб "престъпно деяние" в чието осъществяване е взел дейно участие съучастникът. За формата явно после ще уточниш.
Ся, нали това учиш- за да има движеща се каруца, първо ти трябва кон...
- Гост.
- Старши потребител
...
Последна промяна georgiev_sfbg на 26 Сеп 2010, 15:40, променена общо 2 пъти
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Ахъм, не са много. Прав си. Да ги сведем до 0?
Възможно ли е да не се допълваш така щото после и аз трябва да дописвам.
Няма престъпно деяние ( тук според мен ще се роди някакъв вял спор, но времето ще покаже), ерго твоето съучастие олеква.
Възможно ли е да не се допълваш така щото после и аз трябва да дописвам.
Няма престъпно деяние ( тук според мен ще се роди някакъв вял спор, но времето ще покаже), ерго твоето съучастие олеква.
Последна промяна poli_g на 26 Сеп 2010, 14:51, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
...
Последна промяна georgiev_sfbg на 26 Сеп 2010, 15:40, променена общо 1 път
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
Не споря, що се отнася до практическата страна на отговорът ти, че това е правилно. И до тук. От там насетне ги нарои едни... които и сам сега не можеш да обясниш.
п.п. Ако ти е приятно да повтаряш за спаменето, когато комуникирам виртуално с теб - ок., не ми пречиш. Омекоти малко глаголните форми.
п.п. Ако ти е приятно да повтаряш за спаменето, когато комуникирам виртуално с теб - ок., не ми пречиш. Омекоти малко глаголните форми.
Последна промяна poli_g на 26 Сеп 2010, 14:55, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Ужас! Какво съучастие, какъв чл. 20 НК? Та тук изобщо няма престъпление!
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
46 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
|
|