начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля помогнете, съсипват баща ми!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Моля помогнете, съсипват баща ми!

Мнениеот bobo345 » 01 Май 2012, 21:58

знае ли някой какво образование и какъв капитал се изисква от БНБ за регистрация на финансова институция
bobo345
Нов потребител

Мнениеот neutralen » 02 Май 2012, 08:04

Браво на колегата amilo13 ! Неговото мнение е образец за това как следва да разсъждава всеки юрист при тълкуването на закона. Относно тълкуването на законите има различни мнения, теории, способи и правила. Наложително е във Форума да отворим темата "Как да тълкуваме законите" и всеки ще се убеди, че има какво да научим един от други.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот bobo345 » 05 Май 2012, 15:47

въпрос към amilo13 каде мога да намеря определение на " финансови сделки " от закона във връзка с 252 НК
bobo345
Нов потребител

Мнениеот rozablue » 05 Май 2012, 17:29

neutralen написа:Браво на колегата amilo13 ! Неговото мнение е образец за това как следва да разсъждава всеки юрист при тълкуването на закона. Относно тълкуването на законите има различни мнения, теории, способи и правила. Наложително е във Форума да отворим темата "Как да тълкуваме законите" и всеки ще се убеди, че има какво да научим един от други.

Да, супер анализ! Можем само да си пожелаем да има такъв стил и подход при всички случаи в правораздавателната ни система. Само така "шъ съ упрайм" :) /С усмивка и Светла й памет на журналистката Гичева !/
rozablue
Потребител

Мнениеот bobo345 » 07 Май 2012, 14:29

amilo13 как бих могъл да се свържа с вас . бихте ли ми изпратили координати . благодаря предварително .
bobo345
Нов потребител

Предишна

Назад към Наказателно право