начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Въпрос относно задължение към предприятие

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Въпрос относно задължение към предприятие

Мнениеот eliana » 03 Апр 2011, 22:08

Не сте прочели внимателно написаното от мен по-горе и не сте разбрали смисъла. За това беше и поправката ,която направих, за да стане по-ясно . :D
eliana
Потребител

Мнениеот lexy21 » 03 Апр 2011, 22:12

Напротив, прочетох - със или без поправката, твърдението Ви е невярно. От където и да се погледне.
П.П. Моля, не го приемайте като заяждане, защото не това е целта или намерението ми.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот mitkoiliev75 » 04 Апр 2011, 08:52

Благодаря на всички ви за съветите!Но вече толкова се обърках, че направо не е истина.Заради непредвидени обстоятелства, като рязко влошаване на здравословното състояние, човек може да си докара големи проблеми от всяко естество.Изведнъж се оказва задлъжнял и неспособен да работи - прикован на легло.Имам чувството, че тези проблеми породени от това задължение, няма да имат край. :(
mitkoiliev75
Младши потребител

Мнениеот dotsin » 04 Апр 2011, 20:45

да тук наистина стана доста сложно... беше ми интересно да следя темата но вече и аз се обърках...
Аватар
dotsin
Нов потребител

Мнениеот mitkoiliev75 » 05 Апр 2011, 08:41

Благодаря на всички които ми дадоха съвет и изказаха мнение!Желая ви всичко добро!
mitkoiliev75
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право