Арестували 25 човека свързани с отвличанията и други престъпления.
Намерили и някаква къща където държали отвлечените.
Интересно е за колко от тези хора има някакви годни доказателства за бъдещи осъдителни присъди или само косвени доказателства и много шум за нищо.
Ще се гледа.
- Дата и час: 10 Яну 2025, 14:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
много арести на куп
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: много арести на куп
Поне за половината няма абсолютно нищо.Цветанов само вдига панаира, лошото е, че му се връзва и Велчев.Найденов е ясен, човека е посредствен и си няма понятие от наказателно съдопроизводство, медийна звезда си е.Но в последните седмици това е тенденцията - повсеместна атака по медиите и после съда ще излезе виновен, че не е взел МНЗС.Нищо ново под слънцето.Като видиш Флоров, който стана шеф на БОП-а, трябва да ти е ясно за какво става дума.Това човече провали няколко операции, когато беше шеф на направление НАРКОТРАФИК и за награда го издигнаха.
- 1968
- Потребител
Интересно е за колко от тези хора има някакви годни доказателства за бъдещи осъдителни присъди...
Дано да има, защото иначе сто на сто съдът ще излезе виновен.
Наистина се надявам да са хванали "точните" хора - естествено, не само по горната причина.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
напоследък си мисля , че има нещо много спокойно и пречистващо в мисълта , че винаги в бг можеш да бъдеш оплют , разследван , съсипан , задържан и вкаран в затвор-в края на краищата какво толкова , като знам че е вероятно да се видим там със съученици , съмишленици съидейници приятели колеги и кой ли още не?!
Кой значим фактов в бг вече не е имал висящо дело?! има ли такъв?
Тия грабели и убивали и отвличали , ами корективът им, ПОЛИЦИЯ СЪД ПРОКУРАТУРА СЛЕДСТВИЕ какво прави!
Ще си стане приказно:
бизнесът натиснат от праговите 60000 лв необяснимо забогатял- ще ходи сам да се предаде;
магистратите -за тях не ми се мисли
обикновените хора , сгушени в несгодите си-шматкащи се като пет за четири в гражданския оборот като филм на хичкок-я ТЕЦА ти взел апартамента , я комшията те запалил , я безработен ровиш у кофите....
политиците-там каква вакханалия ще е , един излиза друг влиза
най добре ще са бандитите- доказани недоказани бели сиви черни-те ще останат навън и ще оправят цялата работа....
та , да си продължа мисълта за коледната пуйка , тъпкана с арести:
сигурно ще им вземат мерки , и сигурно ще им сглобят делата-чак толкова негодност не мисля че ще има...може да се докаже и да ги осъдят;
и какво от това?!
махаме едни хора от сергията , но звездният им челен опит е на показ пред всеки , който е желателен да опита-други ще заемат нишата , защото правилата на Играта не са променени и защото Ред няма , няма и да има.
Ако Държавата искаше Ред , не да сме адвокати, ами богове на НПК-то да сме-нищо не можехме да измъкнем от захапката на държавната машинта...
Кой значим фактов в бг вече не е имал висящо дело?! има ли такъв?
Тия грабели и убивали и отвличали , ами корективът им, ПОЛИЦИЯ СЪД ПРОКУРАТУРА СЛЕДСТВИЕ какво прави!
Ще си стане приказно:
бизнесът натиснат от праговите 60000 лв необяснимо забогатял- ще ходи сам да се предаде;
магистратите -за тях не ми се мисли
обикновените хора , сгушени в несгодите си-шматкащи се като пет за четири в гражданския оборот като филм на хичкок-я ТЕЦА ти взел апартамента , я комшията те запалил , я безработен ровиш у кофите....
политиците-там каква вакханалия ще е , един излиза друг влиза
най добре ще са бандитите- доказани недоказани бели сиви черни-те ще останат навън и ще оправят цялата работа....
та , да си продължа мисълта за коледната пуйка , тъпкана с арести:
сигурно ще им вземат мерки , и сигурно ще им сглобят делата-чак толкова негодност не мисля че ще има...може да се докаже и да ги осъдят;
и какво от това?!
махаме едни хора от сергията , но звездният им челен опит е на показ пред всеки , който е желателен да опита-други ще заемат нишата , защото правилата на Играта не са променени и защото Ред няма , няма и да има.
Ако Държавата искаше Ред , не да сме адвокати, ами богове на НПК-то да сме-нищо не можехме да измъкнем от захапката на държавната машинта...
- miriam
- Потребител
Аз като чух за 25 човека арестувани и се осъмних че имат доказателства и нещо по смислено поне за 1/4 от тях, после обясниха че били добре известни на МВР, стана ми ясно че просто за задържали обичайните заподозрени, а сега и последната новина че повечето вече са освободени а ще се поиска постоянна мярка само за трима от тях, та мисълта ми е доста ниско КПД.
- hristo2834
- Потребител
hristo2834 написа:Аз като чух за 25 човека арестувани и се осъмних че имат доказателства и нещо по смислено поне за 1/4 от тях, после обясниха че били добре известни на МВР, стана ми ясно че просто за задържали обичайните заподозрени, а сега и последната новина че повечето вече са освободени а ще се поиска постоянна мярка само за трима от тях, та мисълта ми е доста ниско КПД.
http://www.dnes.bg/crime/2009/12/23/koleda-zad-reshetkite-za-naglite-2-i-geizo.83079,4
...ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
- prnedev
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|