начало

ССБ с отрицателно становище по промените в ЗСВ – конкурсите няма да се ускорят, няма правила за избор на ВСС ССБ с отрицателно становище по промените в ЗСВ – конкурсите няма да се ускорят, няма правила за избор на ВСС

Съвет относно осъден в Италия.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съвет относно осъден в Италия.

Мнениеот galactus » 28 Яну 2010, 20:56

Здравейте.
Мой приятел който беше осъден в Италия на две години и четири месеца затвор за клониране на кредитни карти ме помоли да пусна тази тема от негово име. Лежа в затвора до делото (около 6 месеца) след това излезна на домашен арест и вече е от около 3 месеца така. В момента са пуснати документи за апел (обжалване на присъдата) но не се знае кога ще се състои той. Така без да се приспадат дните за добро поведение (което няма и как да стане преди обжалването, тъй като е необходим един документ неречен Дефинитиво) остават около година и половина от присъдата. Интересува ме какви са възможностите при този случай. Интересува ме всичко но най-вече възможно ли е да се получи някаква забрана за влизане в Италия за период от 5-10 години примерно и да се получи екстрадация. Знам, че от както сме членове на Евросъюза не се прилага екстрадация за нас, но все пак чух, че по желание на осъдения имало и такава възможност. Пак повтарям интересуват ме всички възможности, но най-много тази за забраната за Италия. Благодаря предварително за отговорите.
galactus
Нов потребител

Назад към Наказателно право