начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

постановена присъда от ВКС неизпълнение

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

постановена присъда от ВКС неизпълнение

Мнениеот liliqs » 03 Юни 2010, 17:31

Съпругът ми получи присъда от ВКС с първоначален общ режим да се изтърпи в открит тип ТПО но от Плевенския затвор не е изпълнена и в момента съпругът ми е в ТПО закрит тип в затвора а не открит тип както е постановена от ВКС. До момента вече 6 месеца не знаем защо не е изпълнена и най-интересното е че по документи се води че е в ТПО открит тип а реално не е там. Пуснах молба да му се изпълни присъдата както е постановена до окръжна прокуратура преди близо 3 месеца но нямаме отговор никакъв до момента. На въпросите ми защо е там ми се отговаря че преди това имал условна присъда и чакали да мине кумулацията но вече минаха 6 месеца докога ще чакаме.Ако го бяха сложили на строг режим отначалото сега щеше да мине на комисия за смяна на режима и да го преместят в ТПО открит тип.А сега тепърва ще му сложат строг режим и нови 6-7 месеца в същия затвор на същия режим както до момента. Какво вече да направя незнам
liliqs
Младши потребител

Re: постановена присъда от ВКС неизпълнение

Мнениеот usra_ovcova » 06 Юни 2010, 21:09

изведнъж се сетих да попитам дали си изтеглихте вече гаранцията в пари ?
usra_ovcova
Потребител

Назад към Наказателно право