начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля помогнете какво да направя

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете какво да направя

Мнениеот byffer » 30 Апр 2011, 01:38

Здравейте на 16г от град Варна съм и имам проблем днес по време на училище имах спречквания с 2ма 19 годишни след купища заплахи как щели да ме причакат след училище и да ме пребият това стана както си седях в голямото междучасие единия беше засилен към мен не очаквах че ще ме нападне той без да говори почна да ме бие удари ме по окото зави ми се свят и паднах след което последваха много удари по гърба корема и лицето за радост от цялата случка само ми посиня веждата и се наду вмомента както ходя и изеднаж ми се завива свят и и незнам къде сам та въпроса ми е какво мога да направя срещу тези биячи да си изкарам медицинско да ги съдя? и аз незнам защото казаха че ще има продалжение на случката която стана днес благодаря предварително
byffer
Нов потребител

Re: Моля помогнете какво да направя

Мнениеот doxa » 30 Апр 2011, 09:28

1/ Незабавно уведоми родителите си,
2/ Изкарай си медицинско свидетелство,
3/ Сигнализирайте в полицията и уведомете директора на училището,
4/ Може да подадете тъжба за извършените деяния.
Аватар
doxa
Потребител

Мнениеот Гост. » 30 Апр 2011, 14:31

Незабавно отивай на лекар :idea: - това завиване на свят и загуба на памет е лоша индикация.
Правните проблеми после- здравето ти е по-важно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот street » 30 Апр 2011, 17:53

Поли е права...
според мен хич не е добре дето ти се вие свят след това...
може би си получил мозъчно сътресение или комоцио, и не помниш...
първо се оправи , но не забравяй за медицинското , те са големи т.е. пълнолетни и най-малко за лека телесна повреда може да заведеш частно дело срещу тях..
но здравето е на първо място..
Сам няма да можеш да водиш делото , някой от родителите ти ще трябва да заведе дело и да упълномощи адвокат за целта ...
Аватар
street
Потребител

Назад към Наказателно право