начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Здравна осигуровка за безработен

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравна осигуровка за безработен

Мнениеот janna » 19 Фев 2005, 23:31

Регистрирана съм в бюрото по труда. Какъв е размерът на месечната задължителна здравна осигурителна вноска?
Благодаря предварително!
janna

Re: Здравна осигуровка за безработен

Мнениеот monteskio. » 19 Фев 2005, 23:48

Ако получавате обезщетение за безработица за оптределен период, то здравните вноски , са за смстка на бюджета. Ако не получавате обезщетение, то съгласно последните изменения в ЗЗО размера на здравноосигурителната вноска е 6.50 лв.съгл.чл. 40 ал.4.

MONTESKIO
monteskio.

Мнениеот monteskio. » 19 Фев 2005, 23:54

Бел.на автора - 6.60 лв.
monteskio.

Мнениеот janna » 20 Фев 2005, 00:06

Благодаря:))))
janna

Мнениеот monteskio » 20 Фев 2005, 00:15

С каквото можем - помагаме.)))
monteskio
Активен потребител

Мнениеот Kristin » 22 Фев 2005, 18:44

към Monteskio
А ако съм била безработна и съм била на подпис към Бюрото по труда без право на обезщетение за минал период (напр.2000 и 2003г ) споменава ли се официално някъде, че вноските могат да бъдат намалени до някакви минимални суми? Защото това бе споменато във в-к "Сега" ако се не лъжа. monteskio. написа:
Kristin

Мнениеот monteskio. » 23 Фев 2005, 00:41

Кristin,
Не съм срещал пдобен законов текст.
monteskio.

Назад към Данъчно право