начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Въпрос за помощи за телефон

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за помощи за телефон

Мнениеот В. Коларова » 18 Фев 2005, 10:44

Здравейте !

Имам следният въпрос:
Имам ли право на интеграционни добавки за телефон ?
- инвалид съм I-група с 97% нетрудоспособност, без придружител;

До края на миналата година получавах, а от тази ми
отказват, защо ?
В. Коларова

Re: Въпрос за помощи за телефон

Мнениеот М.Кръстева » 18 Фев 2005, 11:48

Експерт съм в АСП-подайте от новите Молби-деклараций за интеграционна добавка.Интеграционна добавка за информационни и теле комуникационни услуги се полага на хората с увреждания с над 90% загубена работоспособност,но с определена чужда помощ.С над 90% от БТК отпускат безплатни импулси.От дирекция "Социално подпомагане" не ви се полага отпускане на подобно подпомагане.Правилата са определени в Закон за интеграция на хората с увреждания и Правилника за прилагане на Закона за интеграция на хората с увреждания.С други въпроси относно подпомагане на хора с увреждания Ви съветвам да се обръщате към АСП-горещ телефон 02/835-05-50,където винаги ще получите компетентен отговор.Успех!
М.Кръстева

Назад към Данъчно право