начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Neplateni sdravnoosiguritelni vnoski

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Neplateni sdravnoosiguritelni vnoski

Мнениеот Anonimen » 18 Фев 2004, 17:42

Imam sledniat problem- neplateni zdrvnoosiguritelni vnoski ot predishnata mi firmakoiato veche ne syshtestvuva.Sushto taka lipsi i ot kazarmata.Kajete mi kak moga da si resha problema,kato ot NOI mi zaiavaiavat da tyrsia niakakvi arhivi na veche nesyshtestvuvashtata firma,kakto i da hodia v podelenieto....koeto mi se struva e absyrdno,tyi kato vinata v sluchaiane e moia za neplatenite vnoski?!?
Anonimen

Re: Neplateni sdravnoosiguritelni vnoski

Мнениеот badu » 18 Фев 2004, 18:02

мисля че може да се представят просто документи доказващи, че през въпросния период не вие сте бил длъжен да плащате здравните осигуровки, а въпросния работодател.Например представете трудова книжка и военна книжка.Това ще им е достатъчно за да се уверят че не ги дължите вие тези вноски и въпреки че НОИ не си ги е събрало ще трябва да ви зчита здравноосигурено лице за съответния период.Така поне мисля аз
badu

Мнениеот BGDORA » 11 Мар 2004, 19:05

ZA KOI PERIOD SE OTNASIAT VNOSKITE? I ZA6TO VI KARAT DA TARSITE ARHIVI?
VSEKI MESETC VSIAKA FIRMA PODAVA DEKLARATCIA OBRAZATC 1 ZA NA4ISLENITE VNOSKI, TAKA 4E TAM BI SLEDVALO DA VI KAJAT KAKVO IMA NA VA6ETO IME. INFORMATCIATA KOIATO SE PODAVA E ZA VA6ETO IME, EGN, ADRES,
BULSTAT NA RABOTODATELIA. AKO NIAMA TAKAVA INFORMATCIA, TOGAVA BI SLEDVALO DA SE TARSIAT DANNI NA DRUGO MIASTO.
BGDORA

Мнениеот donna2 » 11 Мар 2004, 23:33

ДА така е не е нужно да се ровите из съдебните архиви -трудовата книжка и военната книжка , явно от НОИ нещо не са били в час
donna2
Потребител

Мнениеот случайно минаваща » 12 Мар 2004, 02:43

Направете писмено запитване до НОИ на e-maila им:
noi@nssi.bg
На мен досега ми се е налагало няколко пъти да го правя и винаги са ми отговаряли най-късно на следващия ден. Обикновено на запитванията отговаря гл. експерт И. Карабашев.
случайно минаваща

Назад към Данъчно право