начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

с новия АПК дали Занн е отменен ?

Дискусии и предложения по проекти за закони

с новия АПК дали Занн е отменен ?

Мнениеот ramires » 19 Авг 2006, 20:39

може ли някой да ми каже, дали Закона за административните нарушения и наказания е отменен с новия АПК, или продължава да действа?
ramires
Младши потребител

Мнениеот gosho72 » 19 Авг 2006, 21:26

[color=green] Колега,трябва да направите справка в преходните и заключителните разпоредби на Административно-процесуалния кодекс,който влезе в сила от 12.07.2006 год.

В момента не мога да проверя он-лине съдържанието на АПК,но мисля,че няма отмяна на ЗАНН.От ЗАП остана в сила само една глава.
Последна промяна gosho72 на 26 Сеп 2006, 02:21, променена общо 1 път
gosho72
Потребител

Мнениеот dizzi » 20 Авг 2006, 10:20

gosho72 написа: Колега,трябва да направите справка в преходните и заключителните разпоредби на Административно-процесуалния кодекс,който влезе в сила от 12.07.2006 год.

В момента не мога да проверя он-лине съдържанието на АПК,но мисля,че изцяло отмени ЗАНН.От ЗАП остана в сила само една глава.

Не искам неволно да Ви заблудя-за това проверете в преходните и заключителните разпоредби.

ЗАНН се и е в сила! АПК преурежда и отменя ЗАП, ЗАОФЮЛ,ЗПСЖМ, ЗВАС
dizzi
Младши потребител

Назад към Обсъждане на законопроекти