начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Брокерите - администратори на лични данни ли са или не

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Брокерите - администратори на лични данни ли са или не

Мнениеот fulias » 03 Дек 2024, 11:41

Здравейте, имам един въпрос към юристите в групата. Брокерите на недвижими имоти администратори ли са на лични данни? Звънят непрекъснато и на въпрос откъде имат координатите ми отговарят - от нашата база данни. Имат ли право да имат подобна база и да я попълват без съгласието на лицата чиито данни събират? Да уточня, нямам подписани никакви договори с никой от тях и никога не съм ги ползвала. Отдавам имоти под наем и си пускам частни обяви в които винаги упоменавам, че не работя с брокери. Никога не съм давала съгласие/писмено или устно/ да записват имената, телефона и адресите на имотите, но е факт, че ги имат и звънят доста редовно.
fulias
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба