начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Разваляне на договор за покупка на апартамент на зелено

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разваляне на договор за покупка на апартамент на зелено

Мнениеот Vanyna » 15 Мар 2010, 13:04

С предварителен договор за покупка на зелено на строящ се апартамент дадох половината от парите, като в договора като точка фигурира, че същият служи като разписка за дадената сума. В едногодишен срок трябваше да бъде построено жилището и да ми бъде предадено завършено. Станаха 2 години и три месеца от сключването на договора. Сега искам да разваля договора и да си получа обратно парите, тъй като не е спазен срокът. Истинската причина е, че съпругът ми тежко заболя /най-вероятно от притеснение/ и сега ми трябват спешно много пари за лечението му. Говорих със строителя, той първо обещаваше, протакаше - повече от година, нищо не се получи. Сега ще теглим от банките, при положение, че имаме собствени пари, но не ни ги връщат...Ако беше навреме предаден имота, дори и на възможно най-ниската цена /при тази криза/ бихме могли да го продадем и да имаме някакви пари за лечението. Имаме ли някакъв шанс за разваляне на договора? Апартаментът още не е готов напълно.
Vanyna
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация