начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Изваждане на удостоверение за търпимост

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Изваждане на удостоверение за търпимост

Мнениеот julyanvonemona » 13 Апр 2013, 10:12

Melly написа:Ставаш смешен.
...............
Смени си чипа.

ОК! Никак не бях уверен кое е правилно затова само попитах! Предстои да проверя граматическите правила при мастити специалисти по българска филология и както казва emilgrigorov ще ти предложа моя чип изгодно за да ъпгрейтваш мислячо си!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 14 Апр 2013, 17:35

julyanvonemona написа:
Melly написа:Ставаш смешен.
...............
Смени си чипа.

ОК! Никак не бях уверен кое е правилно затова само попитах!
Допълвал си с този текст:
Предстои да проверя граматическите правила при мастити специалисти по българска филология и както казва emilgrigorov ще ти предложа моя чип изгодно за да ъпгрейтваш мислячо си!

Виж ти, пак си дописвал... след "консултация" с Григоров. :D
Изчаквам още малко... и с пример ще ти докажа защо твоят "чип" е несъвместим за вграждане в моя "софтуеър". Резултатите... (част от празнословието, водещо до заблуда на клиентите ти/ви) са вече налице.
Пък ти продължавай да си вириш носа нагоре. 8)
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 14 Апр 2013, 19:06

Melly написа:......Виж ти, пак си дописвал... след "консултация" с Григоров. :D......

Дори и не подозираш колко си права по въпроса за консултациите! Непрекъснато се консултирам и то с.....тебе! Иначе как ще достигна до сияйните върхове на .........каквото си помислиш! Нямаш представа колко информация бълваш в негивните си пориви!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот Melly » 14 Апр 2013, 19:33

:lol: :lol: :lol: щооооооо, те негативите са си твои, както и за фаворита ти. Аз само отбелязвам факти.
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 14 Апр 2013, 20:02

julyanvonemona написа:.......... Нямаш представа колко информация бълваш в негивните си пориви!

Хахахааа, сетИ ли се. Прочете ли си резилът! :lol: :lol: :lol:
Имате още една правна възможност, която е мъртва за постигане на така бленувания резултат. От мен да го знаете. И двамата.

допълвам:
Та исках да обобщя, че нЕма нужда да се `Абите, както и да трошите времето на Върховните..... 8)
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 14 Апр 2013, 20:33

В течение съм че наблюдаваш нещата и преди да се похвалиш. В същност единственият въпрос на който не си отговарям е на какво дължа такъв голям интерес от твоя страна. Нито съм хубавец, нито съм млад, а според теб дори и не съм умен. Все пак съм благодарен за отделеното внимание!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация