хахахахаха....
съгурен съм, че не искаш това.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Знаменити юридически мисли.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Знаменити юридически мисли. Само за пеналисти !
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Не бе, дай да пием по едно малко, ще ти дам автограф и те така. Ако решиш, на линия съм.
Да не се притесняваш нещо от мен? Право, жени, лайфстайл, уиската и пр. ще бъде, мисля, добър разговор. Ще ти дам няко съвети и така
Казваш и готово. И без това в мола работи в едно от заведенията една моя мацка. Даже и стриптийз ша ти уреда.
Да не се притесняваш нещо от мен? Право, жени, лайфстайл, уиската и пр. ще бъде, мисля, добър разговор. Ще ти дам няко съвети и така
Казваш и готово. И без това в мола работи в едно от заведенията една моя мацка. Даже и стриптийз ша ти уреда.
- advokat__nikolov
-
Б?
Давай да пием уискита, както казваш в мола, и да обсъждаме законодателството и доктрината.
С Палимсест като седнем на чашка 3 часа право и маркетинг не ни мърдат.
Капиш ?
Давай да пием уискита, както казваш в мола, и да обсъждаме законодателството и доктрината.
С Палимсест като седнем на чашка 3 часа право и маркетинг не ни мърдат.
Капиш ?
- advokat__nikolov
я не се отваряй!
ти от мен със сигурност има какво да научиш, аз обаче от твоята улафшина немам намерение да прифащам.
лбк!!!
ти от мен със сигурност има какво да научиш, аз обаче от твоята улафшина немам намерение да прифащам.
лбк!!!
-
Айде да се виждаме да пием и ще видиш кой кого ще учи на право, лайфстайл, пичета и пр.
Не искаш обаче бъз те е.
Не искаш обаче бъз те е.
- advokat__nikolov
загледай се по-внимателно в подписа ми! има нещо за тебе
-
Объркал си се нещо, пич.
Давай да пиеме уискита, че ми се допи виски в мола.
Давай да пиеме уискита, че ми се допи виски в мола.
- advokat__nikolov
николов, сега съвсем добронамерено-много си зле, момче!...да знаеш! направо се дивя на упоритостта ти. Не се възгордявай, щото хич не е похвална! видно е, перят те комплексите наред с пролетната умора, ама да знаеш...количествените натрупвания казват, до качествени изменения водели...то бива , бива...ама, айде, спри се малко! пък и нещо цензурка на думите ли да си сложиш, що ли?!?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Беше на майтап, не се ли разбра от думите ми. Ее анатема ми сложихте начи.
- advokat__nikolov
Заключена тема и затворена ЛС от frantiic. Ще ме уплаши.
-
iskrec - Потребител
Iskrec, тук, във форума, гледам от три дни (понеже телефона е в мен по всяко време) те наблюдавам, че сам нещо си говориш. Да не би ти се привижда някой ?
Към Поли (казват, че била много мила жена) се обръщаш с мъжки род, а към мъж - с женски род, не адресираш съобщенията си, все едно (казвам все едно) си чалнат леко, но много малко.
Може и да греша, така че..........сеш се.
Сатир, обиден съм ти.
Към Поли (казват, че била много мила жена) се обръщаш с мъжки род, а към мъж - с женски род, не адресираш съобщенията си, все едно (казвам все едно) си чалнат леко, но много малко.
Сатир, обиден съм ти.
- advokat__nikolov
Така е
-
Melly - Старши потребител
Иглежда на мача си пийнал повече от необходимото и още те държи. Ясен си ми "Като стринка първата вечер" или както казват по твоя край. Спри се малко!Нямаш работа и си я намираш в lex.bg. Идва голям хр. празник-Връбница. Гледай си Светата Тройца. И повече не се занимаваи с мен!
-
iskrec - Потребител
Че като съм в Лекса да не съм в Белия дом.
И най-учтиво Ви моля, недейте да ми говорите на такъв тон.
Поздрави на Пунишър.
И най-учтиво Ви моля, недейте да ми говорите на такъв тон.
Поздрави на Пунишър.
- advokat__nikolov
|
|