Здравейте !
Казвам се Светомир Янаров и си давам сметка ,че този форум и портал дълеч не е с такъв характер ,за да пиша по тази тема ,но го правя защото това касае живота ми.Казусът ми дори може да се нарече до някъде правен.Като се вземе в предвид факта ,че живеем уж в правова държава ,но не чак до там.
Та ето и моята история.На 32 години съм ,на пръв поглед мъж в разцвета на силите си ,но съм на хемодиализа.Това се случи с мен ,тъкмо когато най-целеустремено се опитах да се реализирам в поприще което ми даваше импулс за работа.Скоро разбрах че за да живея трябва да ми бъде извършена бъбречна трансплантация,която за жалост в България почти не се прави.Е, през 2006 година имах шанса и финансовата възможност и отидох в Пакистан,където бях успешно трансплантиран .Кой знае обаче ,като всичко в България нещо се обърка като се прибрах тук ,лекарите не успяха да ми помогнат пълноценно.Стигна се до там ,че ми експлантираха бъбрека и аз отново тръгнах по мъките на диализата.Приятели ме укоражиха ,че заедно ще се справим и ще намерим начин.И ето го и начина.Направих сайт, организирах Кампания -благотворителна с участие на редица медии и тук е мястото да помоля и Форума и Портала да се включи като застъпи темата най-малко.Намерих Оферта от Клиника в Ница и Хамбург,цената на която дълече надвишава моите възможности.Смисъл ,че към настоящия момент аз съм набрал едва 1/3 от сумата нужна ми за да бъда лекуван в Европа.Всеки който иска и има възможност ,може да помогне или поне да прочете информацията в сайта ми .Шанса ми намалява с всяка измината седмица.Искам да вярвам ,че ще съм жив да успея да сбъдна мечтите си и да бъда щастлив.Да се радвам на деца и такива ,простички неща.Аз искам да призова всички ,които могат и искат да помогнат ,да го сторят и с идеи за популяризиране на сайта ми.Много съм ви благодарен за търпението.
С уважение:
Светомир Янаров
http://www.svetomir.org
- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Зов за помощ! - бъбречна трансплантация
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Зов за помощ! - бъбречна трансплантация
Здравейте, искрено съжалявам за това което Ви се е случило, но има за какво да се радвате- Вие сте жив!!!!
Моята приятелка- прекрасна адвокатка - си замина от този свят след операция в Пакистан!
Вижте хубавата страна на живота!
Желая Ви успех в лечението!
Моята приятелка- прекрасна адвокатка - си замина от този свят след операция в Пакистан!
Вижте хубавата страна на живота!
Желая Ви успех в лечението!
- ari
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|