Добра Събота на всички,
Честито и поздравления за Адв. Петя Колчева и съпругът и Камен Колчев!!!
Те двамата станаха единадесетия и дванадесетия българи, които покориха връх Еверест. Радостно, е че България се прославя от такива хора.
А тези, които познават страната ни само чрез делата в Страсбург, сега имат възможността да я видят в друга светлина благодарение на Юрист в лицето на Адв. Колчева.
БРАВО!!!
- Дата и час: 16 Дек 2024, 15:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО НА ЕВЕРЕСТ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО НА ЕВЕРЕСТ
Крадците сега си живеят добре, а покрай тях и адвокатите.
То и името им е такова - Колчеви, забили са колеца.
Ама колко хора са разплакали, за да платят таксата на Хиндустан.
Абе, изобщо нямат срам някои хора. Хората нямат какво да ядат, те се хвалят наляво-надясно къде са ходили.
Аз пък ядох пържоли в четвъртък - два килограма - ям по една хапка на пържола, другото го хвърлям, ама в клозета, да не може да се употребява.
То и името им е такова - Колчеви, забили са колеца.
Абе, изобщо нямат срам някои хора. Хората нямат какво да ядат, те се хвалят наляво-надясно къде са ходили.
Аз пък ядох пържоли в четвъртък - два килограма - ям по една хапка на пържола, другото го хвърлям, ама в клозета, да не може да се употребява.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Покорили Еверест - бля бля, колкото покори Космоса оня бизнесмен, дето си плати няколко десетки милиона долара да се разходи до МКС
Ходили на екскурзия колегите до Еверест - голям праз
И сега еФтин ПиАр
айе молА ви сЪ
И сега еФтин ПиАр
айе молА ви сЪ
Пия жин и Жони Уокър, понякога и жус
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
Служам Жанет Жексън, Женезис и жасче, но не дигам много жангър.
Чета Жон Ъпдайк и Жек Лондон.
Знам къде се слага жинжифил, къде жожен.
В душата ми не е жунгла ...
Не съм ударила жакпота, но дживот си дживея!
-
Djidzafka - Потребител
Не знам, ама се чудя- каква нация сме?!?
Та, случило се някой българин да постигне нещо, ценено в световен мащаб, ама ние по български- така хууууубаво да го оплюем. Никой не иска да им се радвате и да сте съпричастни, но и това е нелепо.
Казано е, за кой ли път да припомня- "Никой не е пророк в собствената си страна".
Нейсе.
На колегата Колчева и съпругът и, пожелавам още такива успехи!
Та, случило се някой българин да постигне нещо, ценено в световен мащаб, ама ние по български- така хууууубаво да го оплюем. Никой не иска да им се радвате и да сте съпричастни, но и това е нелепо.
Казано е, за кой ли път да припомня- "Никой не е пророк в собствената си страна".
Нейсе.
На колегата Колчева и съпругът и, пожелавам още такива успехи!
- Гост.
- Старши потребител
Голяма работа ! Поредната топсеремска тъпотия. Хората правят уреди за космическите станции , но за тях никой не пише ! А за поредната щуротия - вой до боговете !
- mariya_g
- Нов потребител
Страхотно ! Поздравявам колегите и благородно им завиждам.
Постигнатото от тях не се купува с пари. А с много желание, упоритост, справяне с трудности, чието преодоляване не е по силите на много от нас. Във възторг съм, че те са успели.
Постигнатото от тях не се купува с пари. А с много желание, упоритост, справяне с трудности, чието преодоляване не е по силите на много от нас. Във възторг съм, че те са успели.
- system
- Активен потребител
ivan_lawyer написа:...
...
Djidzafka написа:Покорили Еверест - бля бля...
И сега еФтин ПиАр
айе молА ви сЪ
mariya_g написа:Голяма работа ! Поредната топсеремска тъпотия...
Абре аз се чудя, как и преждепишещите не са се сетили да си направят "еФтино" един "ПиАр", като се фръцнат набръзо до Еверест с "Жипа", ама на виж, някаква си Колчева и Колчев ги изпреварили.... Ама айде... не са загубили толкоз много, щото не е сигурно на тоа Еверест, дали е имало жакузи, и дали жиесемите там ловат връзка.
Много жалка картинка.
А на юристите-алпинисти, БРАВО ! Искрено се възхищавам на постижението им ! Изкачването на този връх винаги е било, и Е спортно постижение от най-висока величина.
Въпреки напредъка в технологиите и въпреки тиражираното в медиите твърдение, че Еверест се е превърнал, едва ли не в "туристически" обект, статистиката на смъртността, все още безмилостно показва, че от всеки 10 достигнали върха катерачи, един никога не слиза обратно. Впрочем телата на загиналите си остават там, в планината, защото няма как да бъдат свалени.
Така че, не е лошо, ако някой смята да си прави "ПиАр", да го има предвид, както и да се пробва да "покори" поне Черни връх ! Без лифт и без "жип", разбира се.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Е,... Най – сетне да се появият и малко по здравомислещи Българи... (имам предвид „system”, „poli_g” и „Inspector_MBP”)
Тъкмо бях започнал да си мисля, че лошотията, злобата и безчовечието у някои ще надделеят и в тази тема, както и в доста други, но гореспоменатите „форумци” ме опровергаха. От доста време се каня да предложа тема именно за това, което виждам, че става във форума ама все не ми стиска...
Колко са тези, които носят добро за страната НИ? На кого да разчитаме? на политиците, на крадците и мошениците или, или на кого...?
Да, може Колчеви да са разплаквали ннякои си, може да не са „стока” ам ей на... отново се чу за България в добрия смисъл за чуваемост.
Не знам ама ако някой от тези със злобливите коментари ако работи в сверата на правото то нека се замисли дали също няма да разплаква хората, докато упражнява професията си.
От както влезнах в този форум преди около месец се начетох на доста ерудирани и смислени коментари и мнениния, но и на доста смешни, злобни и лишени от морал и компетентност такива. Няма да се впускам в коментари, обаче си спомням как, някой поставя тема (пита защото е в затруднение) а други едва ли не му произнасят присъда, започват да се и да го нападат, заяждат и темата се превръща във всичко друго но не и в правен казус.
А господа юристите, които са си вирнали носовете, заради дипломите си или заради това, че са се вкарали в канторите на светила в правото нека се позамислят дали такъв вид форуми всъщност не им помага в професионалното развитие...
В случай, че „вирнатите носове” смятат останалите за глупаци нека се запознаят с тази мъдрост: „Към своята мъдрост прибавяай по нещо и от чуждата глупост.”
С голямо съжаление осъзнавам, че и в тази приказка има истина: „Умът на земята е константа, а броят на хората расте...”
Написах горното без злоба и без желание да обиждам, когото и да било. Просто злобата завистта и безчовечността ме сломяват и подтискат.
... а с такава радост започнах посещенията си в „Лекс бг”...
Спокойна нощ на всички!
Тъкмо бях започнал да си мисля, че лошотията, злобата и безчовечието у някои ще надделеят и в тази тема, както и в доста други, но гореспоменатите „форумци” ме опровергаха. От доста време се каня да предложа тема именно за това, което виждам, че става във форума ама все не ми стиска...
Колко са тези, които носят добро за страната НИ? На кого да разчитаме? на политиците, на крадците и мошениците или, или на кого...?
Да, може Колчеви да са разплаквали ннякои си, може да не са „стока” ам ей на... отново се чу за България в добрия смисъл за чуваемост.
Не знам ама ако някой от тези със злобливите коментари ако работи в сверата на правото то нека се замисли дали също няма да разплаква хората, докато упражнява професията си.
От както влезнах в този форум преди около месец се начетох на доста ерудирани и смислени коментари и мнениния, но и на доста смешни, злобни и лишени от морал и компетентност такива. Няма да се впускам в коментари, обаче си спомням как, някой поставя тема (пита защото е в затруднение) а други едва ли не му произнасят присъда, започват да се и да го нападат, заяждат и темата се превръща във всичко друго но не и в правен казус.
А господа юристите, които са си вирнали носовете, заради дипломите си или заради това, че са се вкарали в канторите на светила в правото нека се позамислят дали такъв вид форуми всъщност не им помага в професионалното развитие...
В случай, че „вирнатите носове” смятат останалите за глупаци нека се запознаят с тази мъдрост: „Към своята мъдрост прибавяай по нещо и от чуждата глупост.”
С голямо съжаление осъзнавам, че и в тази приказка има истина: „Умът на земята е константа, а броят на хората расте...”
Написах горното без злоба и без желание да обиждам, когото и да било. Просто злобата завистта и безчовечността ме сломяват и подтискат.
... а с такава радост започнах посещенията си в „Лекс бг”...
Спокойна нощ на всички!
- nikodim77
- Активен потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|