- Дата и час: 15 Дек 2024, 23:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
колеги, тъпи ли сме?!? ;-)))))
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
59 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: колеги, тъпи ли сме?!? ;-)))))
форума не е направен правилно.
ПЪРВО:
Тъпо е автоматично да са изключени ЛС.
ВТОРО:
Тъпо е да можеш да пратиш на всички едновременно едно ЛС.
ТРЕТО:
Къде са модераторите и администраторите?
ПЪРВО:
Тъпо е автоматично да са изключени ЛС.
ВТОРО:
Тъпо е да можеш да пратиш на всички едновременно едно ЛС.
ТРЕТО:
Къде са модераторите и администраторите?
- nikiboy
- Потребител
Колеги, и аз си получих съобщението
REVOLUTION беше прав - моето е много по-хард
Само че няма да Ви го споделя, защото съдържанието не се вмества в каквито и да било представи за възпитание.
Карай, здраве да е.
Само че няма да Ви го споделя, защото съдържанието не се вмества в каквито и да било представи за възпитание.
Карай, здраве да е.
- system
- Активен потребител
system написа:Колеги, и аз си получих съобщението
Карай, здраве да е.
И аз го получих!
- REVOLUTION
- Активен потребител
и аз...и аз !!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
И аз го имам от три дни, ама не ми пука.
Вестниците са пълни с такива консултации, което според мен е забранено от Закона, но срещу тях никой не плюе.
Съжалявам, ако на някой съм отнела 20 лв. за консултация. Знам ,че са смешни пари, но човек като започва и на това се радва.
Моята цел тук е по-скоро да се ориентира човекът, дето се казва като отиде при адвокат, да знае какво пита. Илюзия е, че с даден тук съвет може да се спечели дело.
Вестниците са пълни с такива консултации, което според мен е забранено от Закона, но срещу тях никой не плюе.
Съжалявам, ако на някой съм отнела 20 лв. за консултация. Знам ,че са смешни пари, но човек като започва и на това се радва.
Моята цел тук е по-скоро да се ориентира човекът, дето се казва като отиде при адвокат, да знае какво пита. Илюзия е, че с даден тук съвет може да се спечели дело.
- sunrise
- Активен потребител
явно го нямате...точно това ! и родата е замесена !
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Страхотно! Извинявам се, че го добавям; ако модераторът прецени, да трие.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
portokal написа:Страхотно! Извинявам се, че го добавям; ако модераторът прецени, да трие.
Женени с деца ми е любим комедиен сериал , така че много се изкефих на Ал и цял ден се хиля като ряпа!
- REVOLUTION
- Активен потребител
И аз си го имам същото.....
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Народе ,ако това беше лютия първо аз щях да имам такова чудо на лична /предвид топлите отношения помежду ни /, казвам го защото съм имала преди време , само ,че къде къде с по нормално звучащо послание.
Не ми се вярва да е той . Е сега като написах ,че нямам остана изпращача на тия тъпотии да ми изпрати ,че да не остана капо.
Не ми се вярва да е той . Е сега като написах ,че нямам остана изпращача на тия тъпотии да ми изпрати ,че да не остана капо.
- donna
- Старши потребител
778899 написа:явно го нямате...точно това ! и родата е замесена !
При мен не е цялата - само майка ми. Аз в моя отговор препратих субекта към неговата.
- system
- Активен потребител
Моля модератора да не трие критичните ми съобщения към него, а да се погрижи повече разни празноглавци да не изпращат псувни на участниците.
И за всяко изтрито мнение ми дължите обяснение на ЛС г-н Модератор. Ако сте малко в час с правото - ще разберете защо. Но то обикновено, който с каквото се занимава не разбира, тъй че няма да се очудя да сте сервитьор
И за всяко изтрито мнение ми дължите обяснение на ЛС г-н Модератор. Ако сте малко в час с правото - ще разберете защо. Но то обикновено, който с каквото се занимава не разбира, тъй че няма да се очудя да сте сервитьор
- nikiboy
- Потребител
nikiboy написа:Моля модератора да не трие критичните ми съобщения към него, а да се погрижи повече разни празноглавци да не изпращат псувни на участниците.
Писах Ви на ЛС.
Но да поставя същият въпрос и тук.
Какъв е смисълът да се мултиплицира спама
moderator
-
consultant - Младши потребител
Получих поредното съобщение от нещо с името fux4ev77 ...
Тъй като е тъпо ЛС да могат да се изпращат само едностранно, поздравявам в ефир аморфното същество и заклет чалгар fux4ev77 с това: http://www.vbox7.com/play:0e2e093e
Тъй като е тъпо ЛС да могат да се изпращат само едностранно, поздравявам в ефир аморфното същество и заклет чалгар fux4ev77 с това: http://www.vbox7.com/play:0e2e093e
-
andy70 - Потребител
УЖАС!!! НАШЕСТВИЕ ОТ ОБОЖАТЕЛИ, ЗА СЕГА... САМО ДВАМА
..............................
Към двама ви, anetgim и arntri:
Как мислите, дали ще ви се "вържа", сладури?
П.П. Консултант, съобразих указанието Ви, и изпълних.
-
Melly - Старши потребител
Може и да са обожателки, защото и аз получих и от двете, anetgim и arntri, любовни признания, насочени към скромната ми личност!
-
andy70 - Потребител
Хм.. преди се чудех, че ми пращат и на мен "послания", при положение че далеч не съм най- активния участник във форума.. Но чак да ми ползва ника
- antri
- Потребител
antri написа:Хм.. преди се чудех, че ми пращат и на мен "послания", при положение че далеч не съм най- активния участник във форума.. Но чак да ми ползва ника
Не могат ме "подхлъзнат" подобия като тези, които ползват действащ ник с незначителна добавка. Слаба ракия...
-
Melly - Старши потребител
Е, чак пък скромна...
- Гост.
- Старши потребител
59 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|