Imam golqma nugda ot pomo6t i se nadqvam tyk da q polu4a i se nadqvam, 4e Vie ste horata, koito 6te mi pomognete.Molq nqkoj da mi obqsni kak stoqt ne6tata sys zakona za mediite.Ako te naklevetqt po nqkoq televiziq kakvi sa vyzmognostite za podavane na galba i kakvi mogat da budat posledicite?Sy6tnosta na vyprosa mi e slednata: pravqt predavane podobno na "Signalno gylto" po 4astna TV (regionalna) za cqla instityciq (da re4em za y4ili6te) kakvi sa vyzmognostite za podavane na galba i kakyv e % za pe4elene na deloto, ako se zavede takova.I uslognqvat li se ne6tata, ako mediqta e bila sponsor?
Blagodarq vi predvaritelno za otgovorite i se nadqvam da gi ima takiva!
S UVAGENIE: CEHATOP!
- Дата и час: 12 Дек 2024, 04:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Medii
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Medii
Уважаеми senator,
нуждата Ви от помощ е значително по-сериозна отколкото си мислите. Съдейки от написаното, консултация с адвокат е повече от задължителна. Имайте предвид, че за да се отговори само на част от въпросите Ви, ще е необходимо консултантът да се запознае със случая в детайли. Едва тогава ще е възможно да се каже - уместно ли е да се завежда дело, от какъв характер ще е то, каква е вероятността за спечелването му и пр.
С две думи - наемете си свестен адвокат, а Вие си гледайте Вашите СЕНАТОР-ски работи. Ако нямате предвид кого да наемете - пишете на e-mail ми - remo07@abv.bg - от къде сте и ще Ви препоръчам някой. Успех! ;-))))
нуждата Ви от помощ е значително по-сериозна отколкото си мислите. Съдейки от написаното, консултация с адвокат е повече от задължителна. Имайте предвид, че за да се отговори само на част от въпросите Ви, ще е необходимо консултантът да се запознае със случая в детайли. Едва тогава ще е възможно да се каже - уместно ли е да се завежда дело, от какъв характер ще е то, каква е вероятността за спечелването му и пр.
С две думи - наемете си свестен адвокат, а Вие си гледайте Вашите СЕНАТОР-ски работи. Ако нямате предвид кого да наемете - пишете на e-mail ми - remo07@abv.bg - от къде сте и ще Ви препоръчам някой. Успех! ;-))))
- remo
Re: Medii
Възможно е да подадете частна тъжба. Така, както сте описали случая, е налице квалифициран случай на клевета по чл.148, ал.2 - НК. Добре е да наемете адвокат, защото казусът ви е наказателен от частен характер. Знайте, че ако сам тръгнете да се борите и не успеете да докажете тезата си, насрещната страна впоследствие може да повдигне наказателно от общ характер дело за набедяване. Възможно е и по гражданско-правен ред, но там процедурата е по-скъпа.
- bgjurist
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|