начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

Банка лиценз

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Банка лиценз

Мнениеот Lubitel4o » 17 Фев 2004, 01:32

чл.21 от З за банките
(2) Централната банка задължително отнема издадената лицензия на банка поради неплатежоспособност, когато:
1. тя не изпълнява повече от 7 работни дни свое изискуемо парично задължение

въпрос: Ако съм наредил да добавят пари по картовата ми сметка,и повече от 7дни аз нямам достъп до тях как може да се задейства отнемането на лиценза?
Lubitel4o

Re: Банка лиценз

Мнениеот donna2 » 17 Фев 2004, 09:14

за това на банката няма да и отнемат лиценза нещата не са толкова прости ,ако имаш проблем с банката напиши една жалба,всяка банка си има вътрешен контрол ,те ще разгледат случая и ще накажат виновния служител
donna2
Потребител

Re: Банка лиценз

Мнениеот парцуц джанков » 17 Фев 2004, 09:49

Ако искаш да ги изхакаш здраво пиши и до банков надзор в БНБ.
Ако си наредил през банкомат нещата стават сложни, защото в играта се включва и БОРИКА, което дружество е съвсем друга губерния.
най добре е повече през банкомат да не го правиш!
парцуц джанков

Назад към Общи дискусии