начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Световната финансова криза

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Световната финансова криза

Мнениеот palimsest » 21 Окт 2008, 15:00

Гусин Балуев,
нямам и капчица желание да Ви отговоря!

Такава апатия ме е обзела... нямам никакво перверзно хедонистично чувство, така щото да се доказвам на Балуев!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 21 Окт 2008, 16:40

Мързеше ме да прочета всички мнения, но си разсъждавам от известно време по въпроса. От житейския си опит и от много прочетени страници ми е направило впечатление, че някои хора излизат от кризите с печалба.
Ако някой знае някаква далавера, разбира се законна, да я сподели, та да се файдосаме и ние малко от малко. Стига да не се искат инвестиции...
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 21 Окт 2008, 19:50

ivailo5rov, aко имаш първоначален капиталец, добра идея е да участваш на публичните продани по новото ГПК - хем все още малко хора се явяват, хем купуваш на половин цена :wink: Една моя позната така се хвалеше как за няколко месеца си удвоила авоарите, купувала дори и идеални части и после води дела за делба. И макар че е адвокат, изобщо не влиза в съдебна зала и не се занимава с "пациенти", само за свои лични дела използва знанията си. :wink:
Евалата :!:
От финансовата криза както винаги ще спечелят спекулантите. Вчера ме навиваха да участвам на финансовата борса, но като нищо не разбирам...си трая засега :wink:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот gudio » 21 Окт 2008, 20:36

kalahan2008 написа:Вчера ме навиваха да участвам на финансовата борса, но като нищо не разбирам...си трая засега

:shock: :!: Сакън :!: Трябва да си напълно луд, ако го направиш :!: Ако знаеш що народ изгоря на борсата :? Сега разни брокери мътят главите на балъците, че понеже е страшен "срив" и "дъно", било момент да се купува :lol: :lol: :lol: `щото нямало начин да спадне повече, щели да се вдигат котировките... :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 21 Окт 2008, 21:08

Гъдьо Балуев написа:Сакън :!: Трябва да си напълно луд, ако го направиш :!: Ако знаеш що народ изгоря на борсата :? Сега разни брокери мътят главите на балъците, че понеже е страшен "срив" и "дъно", било момент да се купува :lol: :lol: :lol: `щото нямало начин да спадне повече, щели да се вдигат котировките... :lol:

ИзображениеИзображение
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 21 Окт 2008, 21:15

:shock: Какво бе, palimsest, да не си ни някое инвестиционно брокерче, а ? Изображение
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 21 Окт 2008, 21:22

Не е за инвестиционни посредници, а за строители и имотни брокери, ама ми хареса, айде и аз да пейстна нещо:
Изображение
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 21 Окт 2008, 21:44

Балуев написа:Какво бе, palimsest, да не си ни някое инвестиционно брокерче, а ?

От всичко по малко съм, малко негър, малко луд,грешкааа мнооо луд...,малко човек, малко животно, е...не всичко ми е малко, особено съм малко скромен, малко въздържан, малко!
Малко красив, малко грозен, малко!
Малко брокерче, как звучи само,малко брокерче!А ти малко модераторче ли си или малко съдийченценцецецеце!Богинче, малко!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 21 Окт 2008, 21:49

Не съм малко брокерче, джиткам малко - много,и т.н.
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 21 Окт 2008, 22:07

Ето я офертата, която получих вчера:
"Понеже имаш възможност, избери си нещо от тези или всичките накуп :) и купувай в рамките на тази седмица фючърси петрол/всичко що е под или около 70щд/барел/, купувай акции на GM, Goldman Sachs и Morgan Stanley , eurchf, eurjpy.
Може да изкараш много пари и да почерпиш по едно Джони в Екстраваганца другото лято..... :)

Успех!"
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот gudio » 21 Окт 2008, 22:08

8) Добре, palimsest, само се успокой. Ето, приеми моите извинения и поздравления с това:
Изображение
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 21 Окт 2008, 23:57

Не виждам нужда от покана към спокойствие, аз съм си споко...
Не проумявам, по силата на коя логика трябва да приемам извинения,по-точно за какво...?
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 22 Окт 2008, 09:00

8) Ми щом си толкова спокоен, айде обясни, какво е това Изображение - нервен смях или :? :roll: Разтълкувай поне емотикончетата, които пускаш, щом загадъчно "осведомено мълчиш" по въпроса за кризата :?:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 22 Окт 2008, 19:39

Балуев написа:Ми щом си толкова спокоен, айде обясни, какво е това Изображение - нервен смях или :? :roll: Разтълкувай поне емотикончетата, които пускаш, щом загадъчно "осведомено мълчиш" по въпроса за кризата

Какво е това изображение-емотиконче, на база на Вашето светлоусещане за живота и мислите, чувствата и настроенията Ви,го тълкувайте, гусин Балуев...Не е форума на лекс мястото, където "осведомено" да споделя нещо...,каквото имам да кажа/напиша-ще ползвам ЛС,Skype,или лично ще го кажа...когато реша!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 22 Окт 2008, 20:03

:( :cry: М`да-а-а-а... Оспами темата с огромно количество "копи-пейст" (според мен) гениални, оригинални и "автентично copyright негови" (тези три качества - според palimsest :wink: ) статистики и анализи на минали събития, лично мнение не изрази, сега изтъква притежанието на особени специални знания, които, :wink: естествено :!: - безплатно и на широката публика току-тъй няма да предостави. "Така сме ние - брокерите" :!: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 22 Окт 2008, 20:35

Гъдьо Балуев написа:М`да-а-а-а... Оспами темата с огромно количество "копи-пейст" (според мен) гениални, оригинални и "автентично copyright негови" (тези три качества - според palimsest :wink: ) статистики и анализи на минали събития, лично мнение не изрази, сега изтъква притежанието на особени специални знания, които, :wink: естествено :!: - безплатно и на широката публика току-тъй няма да предостави. "Така сме ние - брокерите"

Ако нещо не ти допада...оплачи се в съда в Хага....иначе, мисля си доказал уменията си с гумата модераторска, трий каквото ти не допада.

Дълбоко уважавам професията на инвестиционните посредници(балуев нещо не е разбрал за к`о иде реч...) да вярно е имам разработки в тая насока...,но бъркаш като ме назоваваш брокер,може и да имам правоспособност за доста неща, и едно от тях да е това,може, може утре да летя да луната, всичко може...ще съм ти благодарен, ако предния ти пост е последен в тая насока, насочен към моята скромна личност!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот gudio » 22 Окт 2008, 21:27

palimsest написа:От всичко по малко съм, малко негър, малко луд,грешкааа мнооо луд...,малко човек, малко животно, е...не всичко ми е малко, особено съм малко скромен, малко въздържан, малко!...Не съм малко брокерче, джиткам малко - много

palimsest написа:Дълбоко уважавам професията на инвестиционните посредници(балуев нещо не е разбрал за к`о иде реч...) да вярно е имам разработки в тая насока...,но бъркаш като ме назоваваш брокер,може и да имам правоспособност за доста неща, и едно от тях да е това,може, може утре да летя да луната, всичко може...ще съм ти благодарен, ако предния ти пост е последен в тая насока, насочен към моята скромна личност!

Изображение Изображение Изображение
Скромността краси човека !
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 22 Окт 2008, 21:31

Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 22 Окт 2008, 21:33

Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 22 Окт 2008, 21:49

Може ли един въпрос по съществото на темата:
Днес научих, че всички банки са спрели да отпускат корпоративни кредити, а някои банки - и ипотечни кредити. Има ли истина в това (ако някой случайно знае)?
kalahan2008
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии