- Дата и час: 08 Яну 2025, 14:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub
Аз пък ги обичам и двете
-
lexy21 - Активен потребител
гласоподадохте ли се
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:гласоподадохте ли се
Кой се гласоподал, кой гласопродал, кой гледа "Смъртоносно оръжие" по телевизията
Еййййй, сещам се за първото ми гласоподаване - такива аха обърнали гласоподавателската възрат като мен секционната комисия ги посрещаше с китка здравец и бонбонче
-
Фотогенична го раздаваш Добре ще излезеш и на полицейската си регистрация
Bad guy disguise:
Bad guy disguise:
-
muza_ написа:Не знам за вас, но мен ме снимаха ...
ама платиха ли ти
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:muza_ написа:Не знам за вас, но мен ме снимаха ...
ама платиха ли ти
За снимката ли? Неее, раздавах автографи.
- muza_
- Потребител
muza_ написа:
За снимката ли? Неее, раздавах автографи.
неее..за агитацията
аз пък да ви се оплача никой не ми купи гласа, трябваше пак сама да решавам
- nikoleta_e
- Потребител
За Василев
Муза
Ники
Надето
Ади
Беби
Муза
Ники
Надето
Ади
Беби
-
lexy21 написа:Фотогенична го раздаваш
Нали? Хубавичка съм ... ... козЪ ...
- muza_
- Потребител
muza_ написа:Нали? Хубавичка съм ... ... козЪ ...
Посветил ти бих куплет...
-
доказано е научно!..болест е ...психическо заболяване
- nikoleta_e
- Потребител
lexy21 написа:muza_ написа:Нали? Хубавичка съм ... ... козЪ ...
Посветил ти бих куплет...
Тюх! Язък! ... не бил поет ... все тоя късмет ...
- muza_
- Потребител
Благодаря, lexy21 !
За теб !
За теб !
- vassilev
- Активен потребител
lexy21 написа:Муза
Благодаря ти, Лекси!
За теб!
- muza_
- Потребител
Поздрав за всички !
- vassilev
- Активен потребител
Мноооооооооооого благодаря за поздравчетата!
... и защото сме си приятелчета тук, които не се сърдят на различните мнения... нали?... ще си позволя да си кажа нещо лично Никога не съм виждала подобен хаос и некомпетентност при организация на избори! Без да съм политечски обвързана или ангажирана, уплаших се... А имам поглед, защото по стечение на обстоятелствата, покрай бившата ми служба, съм била отговорник на охраната на избирателни секции /като прост дознател, но все пак - офицер / по време на избори при различни правителства... Не мога да повярвам, че това се случва Не мога да се отърся от усещането, че никога не сме били толкова близо до най-лошото от недалечното ни минало, колкото сега. И в духа на откровенията - на предните избори гласувах за тези, които скоро след това започнаха да плашат гражданското ми самосъзнание до смърт.
... и защото сме си приятелчета тук, които не се сърдят на различните мнения... нали?... ще си позволя да си кажа нещо лично Никога не съм виждала подобен хаос и некомпетентност при организация на избори! Без да съм политечски обвързана или ангажирана, уплаших се... А имам поглед, защото по стечение на обстоятелствата, покрай бившата ми служба, съм била отговорник на охраната на избирателни секции /като прост дознател, но все пак - офицер / по време на избори при различни правителства... Не мога да повярвам, че това се случва Не мога да се отърся от усещането, че никога не сме били толкова близо до най-лошото от недалечното ни минало, колкото сега. И в духа на откровенията - на предните избори гласувах за тези, които скоро след това започнаха да плашат гражданското ми самосъзнание до смърт.
-
|
|