- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ден на юриста
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
69 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК КОЛЕГИ!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И МАТЕРИАЛНО ИЗМЕРИМИ УСПЕХИ В ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПОПРИЩЕ!!!!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И МАТЕРИАЛНО ИЗМЕРИМИ УСПЕХИ В ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПОПРИЩЕ!!!!
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
Честито и от мен!!!!
Желая на всички не само успехи, но и да удовлетворени от това, което правят, да го правят с хъс и желание и да обичат работата си.
Ползотворна година, колеги!
Желая на всички не само успехи, но и да удовлетворени от това, което правят, да го правят с хъс и желание и да обичат работата си.
Ползотворна година, колеги!
Difficile est tenere quae acceperis nisi exerceas.
- Mishelina
- Младши потребител
Честито и от мен на всички колеги във форума Много професионални успехи и удовлетворения от свършеното, пък парите са пряка функция на горните две предпоставки
-
hasplu - Потребител
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОСВЕН УСПЕХ В РАБОТАТА И МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ
Понякога истината може да ни избоде очите ....
-
Magnollia - Потребител
Честит ви празник,юристи! Имам аз един въпрос, който ме вълнува - студентите право би ли следвало да празнуват деня на юриста? Иначе казано ще празнуваме ли с повод или без повод ...
- Mushroom
- Младши потребител
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОЛЕГИ!
ЛЕКА И ДОХОДНА!
ЛЕКА И ДОХОДНА!
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
-
ocean - Потребител
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен, КОЛЕГИ ! Нека си пожелаем не само успехи, но и подобряване на общественото мнение за нас, юристите.
- rts
- Активен потребител
Честит празник и от мен, колеги! Желая от сърце преди всичко много здраве, енергия, амбиция; успехи в попрището на юридическата професия; щастие както в профисионален, така и в личен аспект и сбъдване на най-съкровените Ви мечти!
- katerinakuch
- Активен потребител
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Желая на всички здраве и пари, другото ще си купим!
И макар, че юрист май е мръсна дума вече /във всички разновидности/, поне днес - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И НАЗДРАВЕ!!!!
Желая на всички здраве и пари, другото ще си купим!
И макар, че юрист май е мръсна дума вече /във всички разновидности/, поне днес - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И НАЗДРАВЕ!!!!
- Gabi1
- Потребител
Re: ден на юриста
Да се започва с честитките ! ... На готините, хубавите, веселите и красивите юристи и юристки - желая Честит Празник! За сега само толкова, за да извадя темата ...
Обичаме ви, обичайте се и вие!
Обичаме ви, обичайте се и вие!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
69 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|