"плащат ми но ... истинският адвокат не гони парите - те сами го намират"
и
нъпълно сте права - можете да искате премахване на всякакви реклами и климатици поставени пред фасадата ви щом Ви пречат / нахалните гьонсуратести "бизнесмени " край нямат. Може да искате и обезщетение - еднократно за по-голям и определен срок или периодично като. Не сте длъжна да търпите ничие нахалство и неудобството ,коети Ви причинява безвъзмездно
А ето на това му се казва ДУМИ ... къде казвате [b]ЗАЩО СМЯТАТЕ ТАКА?![/b]
И тъй като отново съм обвинена, че обиждам някого, какво ще каже geovan за това:
"нахалните гьонсуратести "бизнесмени " край нямат"
... това сигурно не е обидно, за разлика от БАБЕ, БАБА, БАБЕТКА ... което е по-скоро закачливо, отколкото груб турцизъм ГЬОНСУРАТ, което означава "ТЪПА МУТРА (МУЦУНА) на български.
.... "Или вие драга [/b]diaida не сте адвокат а търговец или сте безсмъртен "шотландски боец " и няма да се превърнете в БАБЕ или считате ,че животът е "лакти и натъртени ребра " а може би сте били дълго на слънце" ... и т.н.
и това ...
НО ОПРЕДЕЛЕНО МИ ПУКА И МАЧКАМ ВСЕКИ КОЙТО БЕЗПАРДОННО НАХЛУВА В ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО ,КОЕТО ВКЛЮЧВА И ЖИЛИЩЕТО МИ И ПРАВОТО МИ НА СПОКОЙСТВИЕ
Не знам вие юрист ли сте или МАЧКАЧ може ли един юрист да каже, че мака, тъпче и др. такива?! --- и това завършва с емотиконка ДЯВОЛ ...
ГЯВОЛЕ СТЕ ГОСПОДИН АДВОКАТЕ, АМА АЗ СЪМ ПО-ГОЛЯМО ГЯВОЛЕ И ТАКИВА ГЯВОЛЕТА КАТО ВАС ... ВЕДНАГА ГИ НАДУШВАМ ...
имате ли клиент който като ви попита нещо казвате: "ще се поинтересувам ще обмисля и ще ви кажа" или веднага на секундата сте петимен по всички казуси и ВСЕКИ ИМА ПРАВО ... само клиенти да има и да плащат ...
Аз никъде ни ви нарекох ТЪРГАШ, ГЬОНСУРАТ, не казах, че сте с ДИАГНОЗА ...
Тук изказах своето МНЕНИЕ, което по КОНСТИТУЦИЯ имам право да изкажа навсякъде където сметна за добре!
Никога, ама никога не вярвам на търговци, дето имат всичко което потърся и на адвокати, които твърдят, че могат и са наясно с всичко!
Геован, вие пак си се подмазвайте на питащите и събирайте потенциални клиенти, пак гъделичкайте честолюбието им с това че са прави (интересно другите страни не са ли ...), пак раздавайте юридически надежди, ама поне го правете по-хитро или по-елегантно ...
Много "бие на очи така" ...