- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗДРАВЕЙ И СБОГОМ, НО..., САМО ОТ ТУК!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ЗДРАВЕЙ И СБОГОМ, НО..., САМО ОТ ТУК!!!
на мен ковачев много ще ми липсва.... аз също не го познавам лично, но той е от хората, които има смисъл да бъдат тук! Колега Ковачев, вземи размисли, пък се върни....ние си те искаме тук, ей, да знаеш....
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Уж Форумите са електронни, пък страстите са истински.
Но и хората си ги бива.
Но и трудно се общува между колеги. Всеки си е майстор и си гледа от неговата еня.
Но и хората си ги бива.
Но и трудно се общува между колеги. Всеки си е майстор и си гледа от неговата еня.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Уж Форумите са електронни, пък страстите са истински.
Но и хората си ги бива.
Така е,
И аз съм чувствителна, много даже. Но... за истинските хора.
За други пък, съм "перде".
Опс, да не се обиди някой - това е от възприятията ми
-
Melly - Старши потребител
Боже,току-що виждам тази тема.От края на миналата седмица не съм в час "живота" на форума.
Аз съм твърдо за Ковачев,с подкрепа към него и мненията му.Идентични неща защитаваме и твърда е позицията му за професията.Но си мисля,че трябва да размисли за завръщане.
Ако аз съм го обидила с някоя моя фраза,пост или мнение,му се извинявам(въпреки че не се сещам на първа мисъл) .Защото понякога хората на осъзнаваме колко малко е нужно,за да стане нешо "голямо"
Аз съм твърдо за Ковачев,с подкрепа към него и мненията му.Идентични неща защитаваме и твърда е позицията му за професията.Но си мисля,че трябва да размисли за завръщане.
Ако аз съм го обидила с някоя моя фраза,пост или мнение,му се извинявам(въпреки че не се сещам на първа мисъл) .Защото понякога хората на осъзнаваме колко малко е нужно,за да стане нешо "голямо"
- punisher
- Потребител
Чудя се дали Шефът е наясно с кашата, която надроби Konsultant-а и какви мерки са взети
А дали пък изобщо да взети
Нищо, аз само питам и не очаквам публично отговор.
Би било дотатъчно да си изясните случая, г*оспода.
Много си права, Рunisher,
А дали пък изобщо да взети
Нищо, аз само питам и не очаквам публично отговор.
Би било дотатъчно да си изясните случая, г*оспода.
Много си права, Рunisher,
"чашата" на някои от нас е почти пълна, капката ще я прелее...., като при Ковачев.punisher написа:Защото понякога хората на осъзнаваме колко малко е нужно,за да стане нешо "голямо"
-
По принцип нямах идеята да влизам в акаунта си, но се оказва, че все пак се получават съобщения, на които е редно да се отговори. Затова сега пиша няколко думи и тук.
Благодаря на всички за подкрепата. Оценявам я. Никой от вас не ме е обидил по какъвто и да било начин.
В темата се загатва от колеги за какво става въпрос. Уточнение: то е свързано с ръководството в този сайт, по-точно с негов служител, набъркване в разни интриги. Мене обаче у такива схеми ме НЕМА. Това, което съм поискал, не е сторено, поради което няма и какво да правя тук.
Понеже си държа на думата, дължа обяснение защо съм влязъл днес.
Очевидно, с оглед на личните съобщения, се налага да влизам веднъж седмично (докато престанат да се получават).
Нищо друго не се променя.
Поздрави на всички и хубав празничен ден!
П.П. По утвърдения график: следващо влизане: 13.05.2009 г.
Благодаря на всички за подкрепата. Оценявам я. Никой от вас не ме е обидил по какъвто и да било начин.
В темата се загатва от колеги за какво става въпрос. Уточнение: то е свързано с ръководството в този сайт, по-точно с негов служител, набъркване в разни интриги. Мене обаче у такива схеми ме НЕМА. Това, което съм поискал, не е сторено, поради което няма и какво да правя тук.
Понеже си държа на думата, дължа обяснение защо съм влязъл днес.
Очевидно, с оглед на личните съобщения, се налага да влизам веднъж седмично (докато престанат да се получават).
Нищо друго не се променя.
Поздрави на всички и хубав празничен ден!
П.П. По утвърдения график: следващо влизане: 13.05.2009 г.
- ykovachev
- Активен потребител
Ех, Ковачев, какво би бил светът без интриги?!Едно тихо скучно и прашлясало обиталище....
да бехме станали овчари ,нямаше да страдаме от крастите на цивилизацията , пък и юристите устати хора-в премерването помежду си понякога прекаляваме...
хората те ценят , а влизането в акаунта ти можеш само ти да си му сайбия , ане да обявяваш лимити и да си капеш лекса с капкомер-това никому не е нужно и на никого не влиза в работата-воля ти е -онлайн си
Приятен ден , и празници
да бехме станали овчари ,нямаше да страдаме от крастите на цивилизацията , пък и юристите устати хора-в премерването помежду си понякога прекаляваме...
хората те ценят , а влизането в акаунта ти можеш само ти да си му сайбия , ане да обявяваш лимити и да си капеш лекса с капкомер-това никому не е нужно и на никого не влиза в работата-воля ти е -онлайн си
Приятен ден , и празници
- miriam
- Потребител
Здравей,Ковачев
Радвам се да те прочета, а и се появи като светъл лъч в душата ми.
Току-що прочетох Деки и изявлението му ме разби. Не е сложно да си обясня причините, довели до решението му. Най-малката, но не незначителна е БОЛЕСТТА, КОЯТО РАЗЯЖДА ОТНОШЕНИЯТА НИ тук във форума - като загниваща от вътре рана
ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ГОСПОДА от горните етажи на Ръковоството.
Крайно време е да Ви СВЕТНЕ
Радвам се да те прочета, а и се появи като светъл лъч в душата ми.
Току-що прочетох Деки и изявлението му ме разби. Не е сложно да си обясня причините, довели до решението му. Най-малката, но не незначителна е БОЛЕСТТА, КОЯТО РАЗЯЖДА ОТНОШЕНИЯТА НИ тук във форума - като загниваща от вътре рана
ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ГОСПОДА от горните етажи на Ръковоството.
Крайно време е да Ви СВЕТНЕ
-
Уф, голяма мелодрама....................
Никой няма да ми липсва. Като иска, да си
ходи. То неговата работа като Лилито - ще прави
прощални концерти вследващите 20 години.
И на мен ли липсва Индианеца,
ама той отдавна се махна......................
- genius75
- Потребител
пфууууууууу, това "сбогом" е ужасно.... кара ме да се втрисам, като на погребение....айде стига "сбогом", аз съм за едно "здрастиииии" !
/вчера бях на имен ден и едно момче ме попита според мен чашата дали е наполовина празна или е наполовина пълна ...предлагам да виждаме нещата наполовина пълни.... /
/вчера бях на имен ден и едно момче ме попита според мен чашата дали е наполовина празна или е наполовина пълна ...предлагам да виждаме нещата наполовина пълни.... /
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
genius75 написа:Уф, голяма мелодрама....................
Ми прав си, душа... Влизам с извънреден концерт по твое желание. Тука нещо получавам ЛС с разумни аргументи да се върна за участие. Ама като видя поста на някой като тебе, ми се отщява. Щото се оказва, за кой ли път, че каквото и да направя, все ще съм крив на някого, еле па на тебе
- ykovachev
- Активен потребител
ykovachev написа:Ми прав си, душа... Влизам с извънреден концерт по твое желание. Тука нещо получавам ЛС с разумни аргументи да се върна за участие. Ама като видя поста на някой като тебе, ми се отщява. Щото се оказва, за кой ли път, че каквото и да направя, все ще съм крив на някого, еле па на тебе
На мен ми харесват и ежедневните ти концерти....
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:ykovachev написа:....... Влизам с извънреден концерт........
На мен ми харесват и ежедневните ти концерти....
Глас от публиката: И на мен, и на мен, и на мен.....
-
Не знам защо ми хрумна една сентенция:
ПОСЛЕДНИТЕ... СА ВИНАГИ ПЪРВИ !!!
Добре дошли на първите-последни!
ПОСЛЕДНИТЕ... СА ВИНАГИ ПЪРВИ !!!
Добре дошли на първите-последни!
-
ха-ха, тва стана забавна тема....
Не че нещо си ми направил пич,
ама всеки решава сам за себе си.
Ако ти е кеф, бегай....
Незнам кво ти пречи.
Друг е въпрос ако се колебаеш....................
Не че нещо си ми направил пич,
ама всеки решава сам за себе си.
Ако ти е кеф, бегай....
Незнам кво ти пречи.
Друг е въпрос ако се колебаеш....................
- genius75
- Потребител
И кво, дух 75-ти набор. К-во им е на пичовете. Нали знаеш, какво е ПИЧ?! Пичът е едно нещо, много здраво, което се набива в ресьорите (а те са в задната част на товарните, а и не само, автомобили - б.а.), което служи за ПОВДИГАНЕ на задницата.
Така че, драги ми Ковачев, това духче75 те призовава да му повдигнеш задницата, ама и да не му я повдигнеш, мно-о му дреме!
Тоя дух наистина ме кефи!
Ковачев вааа, шо ни каиш на тия шефувити вааа, да му турят на туй форумчи при ригистираниту идно въпросчи, дету да е на ниво за IQ къмту 50 (пийсе), чи да ни съ занимааме с кинефни рабути тук, вааа (как хубу гу бе казал колегата, вааа).
Дух75, напрау мъ рЪзсъни!
Така че, драги ми Ковачев, това духче75 те призовава да му повдигнеш задницата, ама и да не му я повдигнеш, мно-о му дреме!
Тоя дух наистина ме кефи!
Ковачев вааа, шо ни каиш на тия шефувити вааа, да му турят на туй форумчи при ригистираниту идно въпросчи, дету да е на ниво за IQ къмту 50 (пийсе), чи да ни съ занимааме с кинефни рабути тук, вааа (как хубу гу бе казал колегата, вааа).
Дух75, напрау мъ рЪзсъни!
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
И такаааа... планиран "концерт".
Приемам предложенията на част от колегите и спирам активното си участие във форума, без да си ходя. Само ще зяпам. Може и да се обадя от коневръза, ама само в случай, че някой обижда грубо колеги, както последното същество, дето цъфна тука преди няколко дни.
Ако нещата се променят към по-добро, ще му мисля. Но не съм оптимист
Приемам предложенията на част от колегите и спирам активното си участие във форума, без да си ходя. Само ще зяпам. Може и да се обадя от коневръза, ама само в случай, че някой обижда грубо колеги, както последното същество, дето цъфна тука преди няколко дни.
Ако нещата се променят към по-добро, ще му мисля. Но не съм оптимист
- ykovachev
- Активен потребител
Дойде време да включа на АВТОПИЛОТ - небето е ясно, останалите "хвъркати" жужукат около "птичето гнездо".....
Дано не се наложи скоро, за да бъде предотвратен СБЛЪСЪК, да мина на режим УПРАВЛЕНИЕ
Дишайте!
П.П. Запазвам правото си на участие по теми ОТ колеги и ЗА колеги.
Дано не се наложи скоро, за да бъде предотвратен СБЛЪСЪК, да мина на режим УПРАВЛЕНИЕ
Дишайте!
П.П. Запазвам правото си на участие по теми ОТ колеги и ЗА колеги.
-
Такааааааааааа.
Изяснихме се вече.
Крайно време е тая тема да се заключи,
че да не си дрънкаме празни приказки.
П.П.
Ковачев, лято иде. Не се втелявай!
Дойде времето на младите пиленца!
Ох, елате пиленца при баткоооооооооооооо,
да ви щипя сладко, сладкооооооооооооооо.
Са!
Изяснихме се вече.
Крайно време е тая тема да се заключи,
че да не си дрънкаме празни приказки.
П.П.
Ковачев, лято иде. Не се втелявай!
Дойде времето на младите пиленца!
Ох, елате пиленца при баткоооооооооооооо,
да ви щипя сладко, сладкооооооооооооооо.
Са!
- genius75
- Потребител
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|