- Дата и час: 16 Дек 2024, 12:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Колеги, ГЛАСУВАЙТЕ!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Колеги, ГЛАСУВАЙТЕ!
Д.
Последна промяна advokat__nikolov на 04 Юли 2009, 23:17, променена общо 1 път
- advokat__nikolov
Колега, namakak, май не сте запознат с някои неща. Ден за размисъл вече няма ! Агитации в събота са разрешени !
- advokat__nikolov
Както каза и ДЕКАН, да не оставяме неграмотните маси от малцинствата, които гласуват с налагане на клечки да определят нашия живот за следващите 4 години. НЕ всички са равни! Всички имаме равни възможности, но не сме равни - моя, вашия и гласът на всеки, който си е направил труда да завърши някакво що годе прилично образование не е равен дори 10 гласа на хора които не могат да четат. Затова аз гласувах за евроизбори, ще гласувам и за НС.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
ех....
Още хляб има да изядеш.
Още хляб има да изядеш.
- Гост.
- Старши потребител
Аз също се присъединявам към призива за гласуване колеги!Напълно подкрепям идеята за задължително гласуване.Трябва да се въведе и образователен ценз, както и пълна забрана на лицата с двойно гражданство, едното от които е на страни извън ЕС да гласуват!!!!
- plamena26
- Потребител
Благодаря за вниманието адвокат Николов.
И откога е разрешено вече?
Не ми казвайте ,че вече е уреден въпроса с незамъглените глави..Или всичко е уредено.Според гласоподавателя,но не и според исканията му.Говорим за трезвите.
Всъщност дойсе ми до гуша всичките днешкани агитации от хора в отпуска,хора пенсионери работещи на две места,от хора под наем защото през тези години са си продали имотите за да има какво да ядът и прочие.
Аз решавам,вие молите г-н Николов,с уважение...няма много да ви боли или да ни боли,защото в процеса на ниска избираемост ще се наложи или ще се проведат предстрочни парламентарни избори.
Всъщност ,останах с впечатлението,че мислите за неагитация от моя страна.Грешите,аз бих предприел и гласуване за предизборни дори.Но съм против някой да ме агитирва или заповядва да гласувам.Както и аз не го правя и не нарушавам закона по партийните начумервания на близките или комшии и познати.
Ще гласувам ако пожелая и ако ме удовлетворява!Казва всеки свободен човек ,живещ в демократична страна.
Конкретно си задайте въпроса към мен без да се притеснявате,щом може днеср да се агитира,афишира и концерт да направим за вашата агитация,както всички партии.Щом може
http://www.vbox7.com/play:ab87548aХайде от мен дрогата на концерта за агитация.От вас гласуването за най-добра секира
Хайде да не спорим,гласувай за твоето добро ,за децата си,за болниците,за правосъдието,за полицията,за човека на когото ти ще окажеш първа почощ при инсулт и и нфаркт,за родилките и техните помощи,за бъдещето.
И откога е разрешено вече?
Не ми казвайте ,че вече е уреден въпроса с незамъглените глави..Или всичко е уредено.Според гласоподавателя,но не и според исканията му.Говорим за трезвите.
Всъщност дойсе ми до гуша всичките днешкани агитации от хора в отпуска,хора пенсионери работещи на две места,от хора под наем защото през тези години са си продали имотите за да има какво да ядът и прочие.
Аз решавам,вие молите г-н Николов,с уважение...няма много да ви боли или да ни боли,защото в процеса на ниска избираемост ще се наложи или ще се проведат предстрочни парламентарни избори.
Всъщност ,останах с впечатлението,че мислите за неагитация от моя страна.Грешите,аз бих предприел и гласуване за предизборни дори.Но съм против някой да ме агитирва или заповядва да гласувам.Както и аз не го правя и не нарушавам закона по партийните начумервания на близките или комшии и познати.
Ще гласувам ако пожелая и ако ме удовлетворява!Казва всеки свободен човек ,живещ в демократична страна.
Конкретно си задайте въпроса към мен без да се притеснявате,щом може днеср да се агитира,афишира и концерт да направим за вашата агитация,както всички партии.Щом може
http://www.vbox7.com/play:ab87548aХайде от мен дрогата на концерта за агитация.От вас гласуването за най-добра секира
Хайде да не спорим,гласувай за твоето добро ,за децата си,за болниците,за правосъдието,за полицията,за човека на когото ти ще окажеш първа почощ при инсулт и и нфаркт,за родилките и техните помощи,за бъдещето.
-
namakak - Потребител
По-добре е да помолиш някого да гласува, отколкото да го убеждаваш да гласува. Пък и е добре да гласува един юрист повече.
Аз пък кой знае каква агитация съм направил с две изречения.
И утре се пие, да знаете /не че пия/
И последно, да се пожелаем успех на Бойко и на Костов, дано имат късмет.
Аз пък кой знае каква агитация съм направил с две изречения.
И утре се пие, да знаете /не че пия/
И последно, да се пожелаем успех на Бойко и на Костов, дано имат късмет.
- advokat__nikolov
Колеги, аз вече гласувах. Учудвам се, че вие не сте го направили още.
Впрочем, както казваше Швейк - "Рано пиле, рано пее".
Никога не съм крил пристрастията си към политиката, разбира се, сега няма да нарушавам изборните правила.
Изпълних своите обещания.
Съкратих наполовина администрацията - уволних едното си "Аз". Вдигнах незабавно и несимволично доходите на другото "Аз".
Впрочем да ви се похваля - от днес съм с чин "майор".
Абе, 72 килограма много ли е - или малко на ръст 192? Но пък съм доста пъргав, от друга страна.
Этая машшина трахаетсья как комбайнам по дороге.
И защо си триете мненията - спокойно, няма "Биг Брадър", има "Twisted sisters".
Впрочем, както казваше Швейк - "Рано пиле, рано пее".
Никога не съм крил пристрастията си към политиката, разбира се, сега няма да нарушавам изборните правила.
Изпълних своите обещания.
Съкратих наполовина администрацията - уволних едното си "Аз". Вдигнах незабавно и несимволично доходите на другото "Аз".
Впрочем да ви се похваля - от днес съм с чин "майор".
Абе, 72 килограма много ли е - или малко на ръст 192? Но пък съм доста пъргав, от друга страна.
Этая машшина трахаетсья как комбайнам по дороге.
И защо си триете мненията - спокойно, няма "Биг Брадър", има "Twisted sisters".
- ivan_lawyer3
- Потребител
не, няма да гласувам! няма!!! аман! писна ми. няма да гласувам за по-малкото зло. това по-малко зло ни докара такава идиотия и безумие- думи нямам. и разбира се че после ще мърморя, ще недоволствам и ругая. никой да не си позволява да ми казва че нямам право!!! Имам.
днес в Дупница са всички световни медии.. познайте защо! е това гласуване, за което агитирате ни ги докара... и медиите и кандидатите за депутати... и простотиите които всички виждаме, и от които всички се оплакваме.
оставам с надеждата светът да отрезви България и нейните упраавници. да ги приземи- направо да ги тресне у земята... щото такова чудо нема никъде.
едит: сега ми се мернаха некви улафщини за образователен ценз..... дрън, дрън... най големите крадци в тая държава са много, ама много образовани. тия необразованите най-много да ви откраднат улуците или некоя такава тъпня...- ще го преживеем.
едит: къде е моя кандидат?- няма го. няма и да гласувам значи.
едит2: категорично отказвам да участвам в този цирк.
отказвам да избирам между мошеници и крадци.
това не са избори а най долен цирк у свето!
крадци и бандити!!! цел свет ни се смее. защо трябва да го узаконяваме тоя цирк? защо?
бойкот!
едит3: немам право ли? що моля??? че аз със самия акт на негласуване вече протестирам бе!
тетукатурямеднаякапсувняпоадреснавсичкиуправнициижелаещиданиукрадатподмаскатанауправление!!!
днес в Дупница са всички световни медии.. познайте защо! е това гласуване, за което агитирате ни ги докара... и медиите и кандидатите за депутати... и простотиите които всички виждаме, и от които всички се оплакваме.
оставам с надеждата светът да отрезви България и нейните упраавници. да ги приземи- направо да ги тресне у земята... щото такова чудо нема никъде.
едит: сега ми се мернаха некви улафщини за образователен ценз..... дрън, дрън... най големите крадци в тая държава са много, ама много образовани. тия необразованите най-много да ви откраднат улуците или некоя такава тъпня...- ще го преживеем.
едит: къде е моя кандидат?- няма го. няма и да гласувам значи.
едит2: категорично отказвам да участвам в този цирк.
отказвам да избирам между мошеници и крадци.
това не са избори а най долен цирк у свето!
крадци и бандити!!! цел свет ни се смее. защо трябва да го узаконяваме тоя цирк? защо?
бойкот!
едит3: немам право ли? що моля??? че аз със самия акт на негласуване вече протестирам бе!
тетукатурямеднаякапсувняпоадреснавсичкиуправнициижелаещиданиукрадатподмаскатанауправление!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Не гласувам!
Разбира се, има толкова неща, които всеки е могъл и все още може да направи за да прокара собствената си гражданска позиция за бъдещето на България, вместо да ходи веднъж на 4 години (като на високосна) и да им признава правомощията над себе си, да предоставя собствената си инициатива и да се отказва от правото да действа според целите си, които не са му предопределили
- kostadin.iordanov
- Потребител
Първо се гласува за партия "Мъж".
Омръзна ми да слушам по улиците пискливи гласчета и т.н.
Сега, разбирам ги милионерите, те си държат парите отзад, но за останалите е неподходящо.
Не ми е интересно вече, скучно е - шестима адвокати и пак не могат да ме преборят. А съдебният пише бележка - "Няма препис за Геко".
Това е. На Еверест има място точно за една хилкоптерна площадка и нищо повече.
Омръзна ми да слушам по улиците пискливи гласчета и т.н.
Сега, разбирам ги милионерите, те си държат парите отзад, но за останалите е неподходящо.
Не ми е интересно вече, скучно е - шестима адвокати и пак не могат да ме преборят. А съдебният пише бележка - "Няма препис за Геко".
Това е. На Еверест има място точно за една хилкоптерна площадка и нищо повече.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Каква партия "МЪЖ" това си е жива дискриминация ...
Гласувайте за партията на "ПРОКЛЕТИТЕ ЖЕНИ"
Гласувайте за партията на "ПРОКЛЕТИТЕ ЖЕНИ"
- donna
- Старши потребител
днеска ни питат!? - как не!
edit: ако им отговорим с мълчание, какъв отговор ще получат? -леле как ми се псува сега.....
edit: ако им отговорим с мълчание, какъв отговор ще получат? -леле как ми се псува сега.....
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Standbay написа:Гласувайте!
Днеска ни питат, през следващите четири години едва ли някой ще ни пита за нещо.
... Това е самата истина. Ако някой си мисли друго- в заблуждение е.
Не вярвам с гласът си да променя нещо, не вярвам, че ще настанат по-добри времена...
Съгласна съм със Сатир/ не е здравословно да се съгласявам с теб- ние сме в опозиция, нейсе/, защото написаното е истина.
- Гост.
- Старши потребител
Тоя посткомунистически синдром на "сърдитото овчарче", дето преди време е гласувало под строй, пък сега си мисли, че като не гласува, ще накриви на някого капата, май трябва веднъж за винаги да го забравим.
От едните избори нищо нямало да се промени...
Да. АБСОЛЮТНО ВЯРНО. С ЕДНИ избори нищо не може да се промени. Защото демокрация не се гради за едни избори.
Демокрация се прави, с осъзнато, принципно гласуване в поредица от политически цикли.
А именно, целта е като избирател да покажеш, че когато тези, за които си гласувал предния път са предали доверието ти - категорично ще им бъде показан пътя - навън от властта ! И ще се гласува за ДРУГА партия. Ако новите, които си избрал сторят същото - и с тях по същия начин !!! И така, докато трябва. Докато някой от новите на сцената, се сети от къде произтича властта му и с кого трябва да се съобразява, ако иска на следващите избори пак да е в парламента!
А вместо това, какво правим ? На избори излизат да гласуват едни и същи "твърди електорати", които не поставят никаква причинно-следствена връзка между дейността на съответна партия за последните 4 г. и пускането на бюлетината за нея.
Апък тези, от които зависи, да "покажат пътя" навън на недостойните да бъдат в парламента... те се правят на сърдити. И като трябва да се чуе гласът им - мълчат юнашки, ей тъй по български - напук, че и се гордеят със своята безгласност и безличност.
Аз вече гасувах. Като гражданин, с гласа си ясно изразих мнението си за последните 4 години законотворчество, особено в областта на вътрешния ред и сигурност !
"За" или "против" досегашното законотворчество, уважаеми форумци, Конституцията ни е предоставила да кажем ДНЕС. Иначе, след това още четири години, шумно да се възмущаваме по форумите от липста на "върховна съдебна справедливост" примерно, е лесно. НО АБСОЛЮТНО БЕЗПЛОДНО.
От едните избори нищо нямало да се промени...
Да. АБСОЛЮТНО ВЯРНО. С ЕДНИ избори нищо не може да се промени. Защото демокрация не се гради за едни избори.
Демокрация се прави, с осъзнато, принципно гласуване в поредица от политически цикли.
А именно, целта е като избирател да покажеш, че когато тези, за които си гласувал предния път са предали доверието ти - категорично ще им бъде показан пътя - навън от властта ! И ще се гласува за ДРУГА партия. Ако новите, които си избрал сторят същото - и с тях по същия начин !!! И така, докато трябва. Докато някой от новите на сцената, се сети от къде произтича властта му и с кого трябва да се съобразява, ако иска на следващите избори пак да е в парламента!
А вместо това, какво правим ? На избори излизат да гласуват едни и същи "твърди електорати", които не поставят никаква причинно-следствена връзка между дейността на съответна партия за последните 4 г. и пускането на бюлетината за нея.
Апък тези, от които зависи, да "покажат пътя" навън на недостойните да бъдат в парламента... те се правят на сърдити. И като трябва да се чуе гласът им - мълчат юнашки, ей тъй по български - напук, че и се гордеят със своята безгласност и безличност.
Аз вече гасувах. Като гражданин, с гласа си ясно изразих мнението си за последните 4 години законотворчество, особено в областта на вътрешния ред и сигурност !
"За" или "против" досегашното законотворчество, уважаеми форумци, Конституцията ни е предоставила да кажем ДНЕС. Иначе, след това още четири години, шумно да се възмущаваме по форумите от липста на "върховна съдебна справедливост" примерно, е лесно. НО АБСОЛЮТНО БЕЗПЛОДНО.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Ето и един клип, за необходимостта да се гласува - и то разумно !
После... гласуванье, нема каенье !
После... гласуванье, нема каенье !
Последна промяна Inspector_MBP на 05 Юли 2009, 14:25, променена общо 1 път
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
-
Inspector_MBP - Потребител
НЕ ГЛАСУВАМ!
Inspector_MBP написа:... Иначе, след това още четири години, шумно да се възмущаваме по форумите от липста на "върховна съдебна справедливост" примерно, е лесно. ...
Каква 'върховна съдебна справедливост' при 41-во Народно събрание? Вие юрист ли сте?
Добро е! Като за съдебна пледоария.
Та, значи казваш, по пътя на емпиричното познание..
И наистина го вярваш.
Та, значи казваш, по пътя на емпиричното познание..
И наистина го вярваш.
- Гост.
- Старши потребител
46 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|