начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

Галина , насочи ме

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Галина , насочи ме

Мнениеот punisher » 13 Фев 2009, 20:08

Аз съм Галина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
punisher
Потребител

Мнениеот ceko1969 » 14 Фев 2009, 00:48

ceko1969
Младши потребител

Мнениеот ednokratennik » 14 Фев 2009, 17:31

Да! Има потребител галина- които се интересува със търсачката на сайта може да види мненията и между 2001 и 2004 година. Последният и постинг е от 2004 година, ама явно е запомнящ се, след като пет години по-късно се говори за това. И още нещо- днес сутринта в списъка с потребители-най-отдолу на страницата се появи ник галина, като разглеждащ темите- въпреки, че галина пуска по една тема средно на две-три години, явно следи форума. И накрая- Вецов е пуснал питане до нея една година -през 2005г , след последния и постинг.
ednokratennik
Младши потребител

Мнениеот ednokratennik » 14 Фев 2009, 17:41

s tova vaprosa z a galka e prikliu4en v ob6ti linii
ednokratennik
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии