да , с трето око излизащо от **зъilina28 написа: написа:
Изобщо не ги слушай тези тука . Правят си упражнения и свободни съчинения с наивните хора, които питат за нещоИзглежда са само безработни , студентчета и псевдоинтелигентчета. Отидох при адвокат, въпреки съветите им, заведохме дело и спечелих, а тук ми даваха гаранции, че нищо няма да стане Че то наистина , кой ли умен човек ще си губи времето с такива като нас,които имаме проблеми…Те ще си работят и ще си печелят пари,вместо да се занимават с нас
Че на всичко отгоре, за да не им се наруши репутето, тук ме заличават от списъка с посетители , когато им пиша за техните глупости .Търсят си нови глупаци,които да им вярват.mi_lena написа:
Следващото Ви превъплъщение Люти, вероятно ще бъде на еднокрака гадателка . Развеселихте ме. Благодаря!
- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Безобидна закачка ли са никовете-ментета?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
77 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Безобидна закачка ли са никовете-ментета?
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Мисля, че има начин да се разреши въпросът с никовете-ментета - при регистрацията паролата да се дава на посочен при регистрацията имейл. Ако никът е някакъв цинизъм или копира чужд ник или просто нарушава по някакъв начин правилата на форума и на етиката, както и ако от този имейл вече се е регистрирал Лютия с някой от хилядите си превъплащения, регистрация ще му бъде отказвана. Това ще означава, че Лютия ще трябва всеки път да регистрира нов имейл, за да се регистрира във форума.
Това няма да ни спаси от тази "Напаст Божия", но поне ще намали присъстието му донякъде.
За съжаление това ще усложни процедурата по регистрация на нов потребител. Но няма как.
Where there's a will, there's a way"
Това няма да ни спаси от тази "Напаст Божия", но поне ще намали присъстието му донякъде.
За съжаление това ще усложни процедурата по регистрация на нов потребител. Но няма как.
Where there's a will, there's a way"
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Де факто и юридически Лютия е прав, не той, а ние караме в насрещното, а ни се струва, че другите карат срещу нас.
Но пък основанието на адвокатите да нарушават закона е понякога уважително - повече от 50% от питащите тук са със сериозен, кърваво-мътен (както казваше ротния - кърва и мътнава ще стане), проблем, не би било етично и дори не е хуманно понякога.
Но, пък то добрите намерения са път към Ада.
Но пък основанието на адвокатите да нарушават закона е понякога уважително - повече от 50% от питащите тук са със сериозен, кърваво-мътен (както казваше ротния - кърва и мътнава ще стане), проблем, не би било етично и дори не е хуманно понякога.
Но, пък то добрите намерения са път към Ада.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Но, пък ако някой мисли, че с тези две изречения, по постовете ни, хората ще си решат правните проблеми - яко се е заблудил.
Да ме простиш, но имитирам начина ти на изказ.
Да ме простиш, но имитирам начина ти на изказ.
- Гост.
- Старши потребител
До всички питащи/колеги, на които fany_i е дал/дала отговори, с които им отправя нападки, обиди или квалификации, както и безсмислени отговори - надявам се са осъзнали разликата както в стила, така и в отношението ми към съфорумците..., но все пак това клониране и писането на изказвания, подвеждащи относно авторството, за мен е крайно неприемливо, независимо откъде и от кого идва. Няма да изпадам в излишно разследване за установяване на действителния автор, струва ми се че има кой да защити качеството на форума (ако такова все още се счита, че е налице).
За съжаление не разполагаме с психолози и психиатри, които поне можеха да опитат да помогнат, очевидно за модераторите е непосилно или не е от тяхната компетентност.
Форумът все още се държи благодарение на хора като Милена (истинската), Революшън, Гудьо(все повече се губи), Монтескьо (съвсем се изгуби),Калахан, Каранедев, Мели, Портокал, Поли, Павлова и други, които моля за извинение, че пропускам (не от липса на уважение към професионализма им, не не правя поменик все пак ), но всички знаят кои са.
Благодаря на тези колеги и се надявам форумното им присъствие да надживее клонингите им!
За съжаление не разполагаме с психолози и психиатри, които поне можеха да опитат да помогнат, очевидно за модераторите е непосилно или не е от тяхната компетентност.
Форумът все още се държи благодарение на хора като Милена (истинската), Революшън, Гудьо(все повече се губи), Монтескьо (съвсем се изгуби),Калахан, Каранедев, Мели, Портокал, Поли, Павлова и други, които моля за извинение, че пропускам (не от липса на уважение към професионализма им, не не правя поменик все пак ), но всички знаят кои са.
Благодаря на тези колеги и се надявам форумното им присъствие да надживее клонингите им!
- fani_i
- Потребител
стига му ядохте гъ( | )зъ, ако всички спрaт да го забелязват ще изчезне яко дим.
п.с. искам да му сложа пъпка, но не знам как. ако некой има идея, нека сподели, ш' чепра.
п.с. искам да му сложа пъпка, но не знам как. ако некой има идея, нека сподели, ш' чепра.
-
Уморените коне ги убиват - нали?
Медленно минуты уплывают вдаль.
Встречи с ними ты уже не жди.
И хотя нам прошлого немного жаль,
Лучшее конечно впереди
Скатертью, скатертью, дальний путь стелится
И упирается прямо в небосклон.
Каждому каждому в лучшее верится.
Катится катится голубой вагон.
Может мы обидели кого-то зря.
Календарь закроет этот лист.
К новым приключениям спешим друзья
Эй прибавь-ка ходу машинист
Голубой Вагон бежит качается.
Скорый поезд набирает ход.
Ну зачем же этот день кончается
Пусть бы он тянулся целый год
-
lutman - Младши потребител
бъркам, или това е "17 мига от пролетта" ?
-
ее
Това не е шапката на филма - може би е по някоя от сериите.
Шапката е - знаете я:
"Не думай про секундахь с висока,
....
Мгновеные, мгновеные, мгновеные..."
Шапката е - знаете я:
"Не думай про секундахь с висока,
....
Мгновеные, мгновеные, мгновеные..."
- ivan_lawyer
- Старши потребител
satir написа:бъркам, или това е "17 мига от пролетта" ?
Не, от Крокдила Гена и Чебурашка.
- kalahan2008
- Активен потребител
А има и една повест от същият автор - той още е жив - "Кой чука" - "Пощальона Печкин" - мисля си за тази повест - но не мога да се сетя.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ми то требе се чете целия текст
пука ти
пука ти
-
Безобидни са
- dzvero_ide
- Нов потребител
имам свежо писмо аз от безобидните:
гласи следното/ публикувам поради непреходното му значение и звучение/
Изпратено на: 09 Апр 2009, 13:03
От: kateriinakuch
До: miriam
Имам предложение глупаците като palimsest , miriam, kpavlova , sunrise , donna , ivan_lawyer poli_g , palimsest , karanedeff или някой от модераторите да поеме делото на viewtopic.php?f=3&t=34992 и на " доктора " viewtopic.php?f=27&t=35742 безплатно,както и отговорите на персони като bubolin_a , danailkoev , city24 , popo45 и на други подобни боклуци , че нали те обърнаха форума от място за правни дискусии между юристи в благотворително дружество за нахални скръндзи-муфтаджии и за тъпи и елементарни теми и коментари на нивото на новак-първокурсник
гласи следното/ публикувам поради непреходното му значение и звучение/
Изпратено на: 09 Апр 2009, 13:03
От: kateriinakuch
До: miriam
Имам предложение глупаците като palimsest , miriam, kpavlova , sunrise , donna , ivan_lawyer poli_g , palimsest , karanedeff или някой от модераторите да поеме делото на viewtopic.php?f=3&t=34992 и на " доктора " viewtopic.php?f=27&t=35742 безплатно,както и отговорите на персони като bubolin_a , danailkoev , city24 , popo45 и на други подобни боклуци , че нали те обърнаха форума от място за правни дискусии между юристи в благотворително дружество за нахални скръндзи-муфтаджии и за тъпи и елементарни теми и коментари на нивото на новак-първокурсник
- miriam
- Потребител
miriam написа:имам свежо писмо аз от безобидните:
Ха честито! Пак е добре Посланието до мен беше, очевидно, част от серийно разстройство, та аз всъщност съм "авантаджия", "нахалник", "грозник" и т.н. Ама го изтрих.
P.S. Гледам, че и щатният модератор ще черпи
tattiana_stefanova написа: Имам предложение глупаците като palimsest , miriam, kpavlova , sunrise , donna , ivan_lawyer poli_g , palimsest , karanedeff или някой от модераторите ...:
-
error - Потребител
Аз да направя като Сатир в оная изтрита тема и да се оплача: нямам такова писмо, значи Лютия не ме харесва. Шъ рива: УААААААААААА!
- ykovachev
- Активен потребител
а аз ще рИвЪ ОТ ПИСАНИЯТА-УАААААААААААААААААА !!!!!! НЕ ГИ ИСКАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
... не го слуша, ама хич не го слуша главата...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Е, и кво? Връзвате ли се?
Едно дело про-боно, плашим се... За разлика от автора на поста мога да си позволя да работя и про-боно.
Айде нЕкой да бЕга в колегията да ме натопи. Ще му скъсам шортите от дела после- до девето коляно.
Аман от д е б и л н о/ скапаната система отново си играе на цензура/ поведение/ Калахан да прощава, поназнайваме и ние нещо/
Това не е лютия, обаче вече ми писна от малоумщините на недоразвити мозъци
Чакам малко законодателни изменения- МВР после ще му скъсат шортите на хлапака.
п.п. Сега забелязах- Алек явно му е слабост- цитиран е дваж... Деменция
Едно дело про-боно, плашим се... За разлика от автора на поста мога да си позволя да работя и про-боно.
Айде нЕкой да бЕга в колегията да ме натопи. Ще му скъсам шортите от дела после- до девето коляно.
Аман от д е б и л н о/ скапаната система отново си играе на цензура/ поведение/ Калахан да прощава, поназнайваме и ние нещо/
п.п. Сега забелязах- Алек явно му е слабост- цитиран е дваж... Деменция
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Е
Ако не е Лютия, кой тогава е? Горчивия? Соления?
Днес именно отхвърлиха (за втори път) планираните изменения в Закона за съобщенията - няма да може да се следи (засега ).
п.п. Аз съм си изключил ЛС и не получавам закачки . А и досега само веднъж (доста отдавна) съм получавал такива. Странна работа...
- kalahan2008
- Активен потребител
77 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|