- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напускам lex.bg
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
71 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Напускам lex.bg
На мен са люби ми. Особено "Любе" отдолу на линка под подписа.
-
iskrec - Потребител
Ихххххххх, Ванко, да не споделя нещо бе човек...
А, не ми обръщай внимние.
Без особено зачение е..., обаче нали се разбираме
А, не ми обръщай внимние.
Без особено зачение е..., обаче нали се разбираме
-
Melly - Старши потребител
Само за Melly - Путин създаде "Любе" и единствената негова група с закрилата като президент.
-
iskrec - Потребител
Любе (на руски: Любэ) е рок група от Русия, чиято музика хармонично смесва елементи от рок енд рол, руска фолклорна музика, военна музика и елементи от рапа. Групата е основана през 1989 година и досега има издадени 13 албума.
Групата се състои от 6 човека, като фронтмен е певецът Николай Расторгуев, който е народен артист на Русия. Песните се пишат от Игор Матвиенко. През средата на 90-те години на 20 век групата издава албум с кавъри на песни на Бийтълс. Последният албум, Рассея, е издаден през 2005 и включва римейк на една от най-старите песни на групата, както и рок енд рол аранжимент на химна на Руската федерация.
Сред известните личности-почитатели на Любе е руският бивш президент, сега премиер, Владимир Путин.
През 2006 г. Любе изнася в България два концерта: на 23 август на стадион "Калиакра" в Каварна и на 24 октомври в зала 1 на НДК, Софи
Групата се състои от 6 човека, като фронтмен е певецът Николай Расторгуев, който е народен артист на Русия. Песните се пишат от Игор Матвиенко. През средата на 90-те години на 20 век групата издава албум с кавъри на песни на Бийтълс. Последният албум, Рассея, е издаден през 2005 и включва римейк на една от най-старите песни на групата, както и рок енд рол аранжимент на химна на Руската федерация.
Сред известните личности-почитатели на Любе е руският бивш президент, сега премиер, Владимир Путин.
През 2006 г. Любе изнася в България два концерта: на 23 август на стадион "Калиакра" в Каварна и на 24 октомври в зала 1 на НДК, Софи
-
iskrec - Потребител
За руска музика не говорим, в момента си четях разни стари градски и други песни - музиката не е реч.
"Я сошла с ума, я сошла с ума-аа..".
Да не говорим за соундтрака на филма "Брат".
"Я сошла с ума, я сошла с ума-аа..".
Да не говорим за соундтрака на филма "Брат".
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Забрави един поет:
Владимир Семьонович Висоцки (на руски: Владѝмир Семё̀нович Высо̀цкий) е руски поет, певец, театрален и филмов актьор и писател. Роден е на 25 януари 1938 г. Той е един от най-известните бардове в Съветския съюз. Написал е около 700 песни и стихотворения, изиграл е 30 филмови роли, изнасял е концерти по цяла Русия и на много места по света (включително и в България). Въпреки че съветското правителство го признава като актьор, неговите песни остават официално непризнати. Много от тях засягат забранени по това време в СССР теми. След женитбата си за Марина Влади (и за двамата това е трети брак) има възможност да напуска родната си страна и да пътува най-вече до Франция и САЩ. От втория си брак с Людмила Абрамова има двама сина - Аркади (роден 1962) и Никита (роден 1964
Владимир Семьонович Висоцки (на руски: Владѝмир Семё̀нович Высо̀цкий) е руски поет, певец, театрален и филмов актьор и писател. Роден е на 25 януари 1938 г. Той е един от най-известните бардове в Съветския съюз. Написал е около 700 песни и стихотворения, изиграл е 30 филмови роли, изнасял е концерти по цяла Русия и на много места по света (включително и в България). Въпреки че съветското правителство го признава като актьор, неговите песни остават официално непризнати. Много от тях засягат забранени по това време в СССР теми. След женитбата си за Марина Влади (и за двамата това е трети брак) има възможност да напуска родната си страна и да пътува най-вече до Франция и САЩ. От втория си брак с Людмила Абрамова има двама сина - Аркади (роден 1962) и Никита (роден 1964
-
iskrec - Потребител
Днес бях с мои приятел и колега в Тър. Дом /преподовател и адвокат/ от които само може ме да се учим. За момента тои след /Бог да го прости- адв.Везирев/ има много хляб да ядем. Тези научни сътрудници са се учели от него.
-
iskrec - Потребител
И аз мисля да си дам отпуск /творчески/ от форума.
Предполагам, че на никой няма да липсвам.
Предполагам, че на никой няма да липсвам.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
kalaxan, лично на мен ще ми липсваш. Някои твои анализи по нвия ГПК ми допаднаха. На семинара в Банско ще се видим.
-
iskrec - Потребител
В понеделник, на второму, я уеду в Комарову...
Май имаше такива песни.
Егати, дателния падеж, впрочем.
Висоцки съм слушал - известен пияница - по-скоро предпочитам "Люббе", "Сестричките" и други.
Май имаше такива песни.
Егати, дателния падеж, впрочем.
Висоцки съм слушал - известен пияница - по-скоро предпочитам "Люббе", "Сестричките" и други.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ти Иване си самопоканен. Тъкмо ще се запознаем лично. ...... на парите/60.00/ лв. за три дни.
-
iskrec - Потребител
Уважавам - но, вече, поради биологически причини не мога да издържам повече от четири дни купон, така, че каквото трябва.
Лакърдиите от мен, парите и купона от клиентите ми - шестьорной дивиньой.
Лакърдиите от мен, парите и купона от клиентите ми - шестьорной дивиньой.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ама...... това цифра ли е, за вас, колеги?
60 бг левчета, дето вече не чинели нищо....
Я, да се стягате и всички на Банско!
Ех, понякога съжалявам, че не си живея още в София...Сантименти разни.
Вие сте щастливци откъм семинари.
60 бг левчета, дето вече не чинели нищо....
Я, да се стягате и всички на Банско!
Ех, понякога съжалявам, че не си живея още в София...Сантименти разни.
Вие сте щастливци откъм семинари.
- Гост.
- Старши потребител
Защо лъжеш ,а
- gevaall
- Нов потребител
Аз, също Поли! Търпимоста има време в всеки човек. Изказа може да ми е категоричен но правилата в този сайт трябва да се променят. противен случаи ще се изправим през безизходица от натрапници и комплесари. Нищо лично спрямо теб. Моите уважения.
-
iskrec - Потребител
Искрец, предвид датата, чакаме утре потвърждение на намерението ти ...
- rts
- Активен потребител
Напускам Lex.bg. Завинаги.
Търсете ме в "Майстор.bg"
Шпакловки на стени, обръщане на прозорци.
Редя, фаянс теракота и дърводелски работи.
Търсете ме в "Майстор.bg"
Шпакловки на стени, обръщане на прозорци.
Редя, фаянс теракота и дърводелски работи.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
и аз напускам! абцелютно завинаги!!!
търсете ме в "Ne_me_tyrsete,_MOLIA_tochka_com!!!"
търсете ме в "Ne_me_tyrsete,_MOLIA_tochka_com!!!"
Последна промяна 778899 на 01 Апр 2009, 17:15, променена общо 1 път
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
71 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|