donchev написа:Какво значение има кой те унижава - бъргарин, циганин или американец. Нима унижението на българин от българин е по-допустимо?
Унижението от бъргарин върху българин мисля аз, е недопустимо.
А ти как мислиш, колега?
|
|
donchev написа:Какво значение има кой те унижава - бъргарин, циганин или американец. Нима унижението на българин от българин е по-допустимо?
778899 написа:ами, въобще не сме се събрази да я газим....само ще се изцапаме с тая... ! виж, че си я подхвърляме....като спукана топка...ама, не се усеща тя....хихихихихи
778899 написа:да, права си...плешив съм, но за сметка на това съм богат и яко ми се лепят мацките! а ако знаеш къв джип карааамммм....абе, е-б-а-т-и пича съм!
DEKAH написа:Към модератора.
Така.... след като е изтрито мое мнение разбирам, че в ТОЗИ форум се позволява на ЛУДИ да пишат, да обиждат цялото ЮРИДИЧЕСКО съсловие, а когато напишеш нещо за тях биваш изтрит.
Сега разбирам този форум за кой е. За ЛУДИТЕ, които МРАЗЯТ юриститие.
Както казва другаря Доган - Халал да ви е форума!
bea-999 написа:778899 написа:да, права си...плешив съм, но за сметка на това съм богат и яко ми се лепят мацките! а ако знаеш къв джип карааамммм....абе, е-б-а-т-и пича съм!
Е нема как да си повече плешив и богат от третия ми съпруг! Ах, преди една седмица ми подари джип, и сега оправяме документите да идем на екскурзия в Италия, предсватбено пътешествие, Ах, Рим, ах, Венеция, Ах, Верона и Милано....
Ето такива плешивци аз обичам, ах, няма да изпадам в подробности, за плешивините и сладките им екстри
За първи път виждам да се делят юристите на плешиви и на такива с коса. За протокола - аз съм с коса. По хода на делото - моля да не се дава ход на същото.bea-999 написа:778899 написа:ами, въобще не сме се събрази да я газим....само ще се изцапаме с тая... ! виж, че си я подхвърляме....като спукана топка...ама, не се усеща тя....хихихихихи
Май си е точно наобратното, а?
Колкото пъти те засякох да пелтечиш тук членоразделно, все ти се надсмиваха на общо основание, та май избиваш комплекси в тоя форум, още малко и ще разбера дали си плешив, или само беден.
Излел е Дельо хайдутин ли разиграваш?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта