начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

bea-999 реформира съдебната система

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Нужен е истински дебат за реформиране на съдебната система

Мнениеот bea-999 » 25 Май 2009, 17:19

donchev написа:Какво значение има кой те унижава - бъргарин, циганин или американец. Нима унижението на българин от българин е по-допустимо?

Унижението от бъргарин върху българин мисля аз, е недопустимо.

А ти как мислиш, колега? :wink:
bea-999
Потребител

Re: bea-999 реформира съдебната система

Мнениеот bea-999 » 25 Май 2009, 17:22

778899 написа:ами, въобще не сме се събрази да я газим....само ще се изцапаме с тая... :wink: ! виж, че си я подхвърляме....като спукана топка...ама, не се усеща тя....хихихихихи

Май си е точно наобратното, а?

Колкото пъти те засякох да пелтечиш тук членоразделно, все ти се надсмиваха на общо основание, та май избиваш комплекси в тоя форум, още малко и ще разбера дали си плешив, или само беден.

Излел е Дельо хайдутин ли разиграваш?
bea-999
Потребител

Мнениеот 778899 » 25 Май 2009, 17:24

да, права си...плешив съм, но за сметка на това съм богат и яко ми се лепят мацките! а ако знаеш къв джип карааамммм....абе, е-б-а-т-и пича съм! :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот bea-999 » 25 Май 2009, 17:43

778899 написа:да, права си...плешив съм, но за сметка на това съм богат и яко ми се лепят мацките! а ако знаеш къв джип карааамммм....абе, е-б-а-т-и пича съм! :lol:

Е нема как да си повече плешив и богат от третия ми съпруг! Ах, преди една седмица ми подари джип, и сега оправяме документите да идем на екскурзия в Италия, предсватбено пътешествие, Ах, Рим, ах, Венеция, Ах, Верона и Милано.... 8)

Ето такива плешивци аз обичам, ах, няма да изпадам в подробности, за плешивините и сладките им екстри :roll:
bea-999
Потребител

Мнениеот DEKAH » 26 Май 2009, 10:09

Към модератора.

Така.... след като е изтрито мое мнение разбирам, че в ТОЗИ форум се позволява на ЛУДИ да пишат, да обиждат цялото ЮРИДИЧЕСКО съсловие, а когато напишеш нещо за тях биваш изтрит.

Сега разбирам този форум за кой е. За ЛУДИТЕ, които МРАЗЯТ юриститие.

Както казва другаря Доган - Халал да ви е форума!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 26 Май 2009, 10:46

DEKAH написа:Към модератора.

Така.... след като е изтрито мое мнение разбирам, че в ТОЗИ форум се позволява на ЛУДИ да пишат, да обиждат цялото ЮРИДИЧЕСКО съсловие, а когато напишеш нещо за тях биваш изтрит.

Сега разбирам този форум за кой е. За ЛУДИТЕ, които МРАЗЯТ юриститие.

Както казва другаря Доган - Халал да ви е форума!

Изображение
Никой няма да те чуе, или поне няма да даде сигнал, че те е разбрал.
В тази ред на мисли, алтернативите за мен са следните
1. Започвам да употребявам идентичен пиперлив език. Така де, каквото повикало- такова се обадило/ 8) . Зор не зор, че се научим, както е казал Вуте... :lol:
Лошавините бързо се прихващат. Изображение Имам малко свободно време и започвам да го уплътнявам, ровейки из нета за пиперливи слова. :mrgreen:
2. Ограничавам се само в раздел за юристи
3. Просто напускам кораба. Така или иначе и за незрящите стана ясно, че той потъва от доста време- само удължавам агонията му. :mrgreen:

Ей, на- какви дилеми ме мъчат в този прекрасен майски ден... :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donchev » 27 Май 2009, 13:14

И без това Боата дава консултации (даже тема си направи) така че няма нужда юристи да пишат тука. Да са живи и здрави админите, останалото ще си го напазаруваме.
donchev
Потребител

Мнениеот doc03 » 28 Май 2009, 01:41

bea-999 написа:
778899 написа:да, права си...плешив съм, но за сметка на това съм богат и яко ми се лепят мацките! а ако знаеш къв джип карааамммм....абе, е-б-а-т-и пича съм! :lol:

Е нема как да си повече плешив и богат от третия ми съпруг! Ах, преди една седмица ми подари джип, и сега оправяме документите да идем на екскурзия в Италия, предсватбено пътешествие, Ах, Рим, ах, Венеция, Ах, Верона и Милано.... 8)

Ето такива плешивци аз обичам, ах, няма да изпадам в подробности, за плешивините и сладките им екстри :roll:

Абе, уж сайта за компаньонките 7-мо качество беше друг, а?
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот riyva_evro » 09 Юни 2009, 15:08

bea-999 написа:
778899 написа:ами, въобще не сме се събрази да я газим....само ще се изцапаме с тая... :wink: ! виж, че си я подхвърляме....като спукана топка...ама, не се усеща тя....хихихихихи

Май си е точно наобратното, а?

Колкото пъти те засякох да пелтечиш тук членоразделно, все ти се надсмиваха на общо основание, та май избиваш комплекси в тоя форум, още малко и ще разбера дали си плешив, или само беден.

Излел е Дельо хайдутин ли разиграваш?
За първи път виждам да се делят юристите на плешиви и на такива с коса. За протокола - аз съм с коса. По хода на делото - моля да не се дава ход на същото.
riyva_evro
Потребител

Мнениеот nezret » 23 Юни 2009, 17:30

:D Констатации и недопустимо за юристи негативни емоционални изблици.
Че съдебната състема ще се реформира, е повече от ясно и наложително независимо дали на някой му харесва или не.
Но колеги, ако не ние хората на закона които всеки ден се занимаваме независимо от процесуалните функци , не сме наясно, то тогава кой ?!? Фелянкишиев ,аматьоров или някой си друг.
Ето днес , за пореден път бях ,на прага да ми изчезне търпението с чакане да внесеш документи до съда и т.н. новост дежурни гишета. Деловодителките не са виновни, виновни сме ние, че всеки се прави на "голямата работа" и липсва вътрешно гилдийна солидарност, от която губим всички.
Да не говоря че няма и капчица от стандартта за конструктивизъм :
1.проблем 2.анализ 3.решение 4. действие и 5. резултат.
За себи съм наясно с проблемите в системата и решенията им , както и начина по който да се наложат. Но за това когато и където му дойде времето, със сигурност не тук.
Винаги съм уважавал колеги с перфектно мотивирано становище макар и противно на моето. Така наистина се обогатяваме, и според мен това е смъсълът на форума. Както казва Бил Гейтс Ако няма да ми казвате нещо ново и различно от моето становище за какво сме се събрали ?!?
Като начало според мен проблемите могат да бъдат групирани в три раздела:
1.законодателен(устройствени и процесуални норми)
2.кадрови.
3.логистичен
Ще ми бъде интересно да бъдат изложени анализи на колеги по така групираните проблеми.
След като приключим с анализа(ако въобще има такъв), да видим решенията.
Накрая бих изложил и своята визия(тя отдавна е готова )
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот satir » 23 Юни 2009, 18:45

ти па анализ..... колко по-яко е да се избият зъбите на беа например. къцай, скуби, апи.... колкото повече, толкова по-добре.
мила родна картинка.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии