начало

Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК Посредникът в потребителското кредитиране и опасните празноти в ЗПК

Търся юристка за неангажираща връзка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Търся юристка за неангажираща връзка

Мнениеот ivan_lawyer » 20 Мар 2009, 18:31

Ама само как е започнал темата - чешит - Търся юристка за неангажираща връзка, защото за повече не ми стига акъла - явно се респектира от Висшето образование.

Впрочем ДиаДиа, за съжаление имам всички други показатели, но съм грозен - е не като кучето на Хъш Пъпис - това е шега, разбира се.
За съжаление ти си търсиш красив юрист.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 20 Мар 2009, 18:47

Оф, само спамите в темата на човека :D ! Я, веднага да си спретнете една тема "Адрес 4000"! видно е, че е нужна! :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 20 Мар 2009, 19:06

Всички към "Адрес 4000", ало - там един е заспал на пейката. Вали ли сняг или не съм с очила?
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот lipstick » 20 Мар 2009, 19:13

Човекът явна вече не е на линия...щом след толкова провокации не се влючи, значи вече няма интерес от такава връзка, което според мен е едно добро начало 8)
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
lipstick
Младши потребител

Мнениеот diaida » 20 Мар 2009, 19:19

от ivan_lawyer на 20 Мар 2009, 17:31
Ама само как е започнал темата - чешит - Търся юристка за неангажираща връзка, защото за повече не ми стига акъла - явно се респектира от Висшето образование.

Впрочем ДиаДиа, за съжаление имам всички други показатели, но съм грозен - е не като кучето на Хъш Пъпис - това е шега, разбира се.
За съжаление ти си търсиш красив юрист.

Е, ако ушите не се влачат по земята, като на Хъш Пъписите ... може и да може :lol: :lol: :lol: Пък и Гала ми е близка, колко му е една "Пълна промяна". Тя любовта нали искала жертви, казват?!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 20 Мар 2009, 19:32

Той май е заспалият на пейката - няма мърдане - щом си е поръчал неангажираща връзка - да си я вземе, иначе ще го ангажираме.

Какво са пет години, колеги - нищо една инстанция.

Е, ДиаДиа, и ушите и други работи ми се влачат по земята, не ставам за пред хората.

Но днеска не искам да си противореча със хороскопа

Днес се предпазвайте от самочувствието, че сте незаменими, защото тази позиция ще е губеща за вас както в професионален, така и в личен план. Постарайте се да правите каквото е необходимо, а бъдещето ще покаже с какъв резултат ще са вложените от вас усилия.

Така че ще чакаме следващата "Пълна промяна".
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот diaida » 20 Мар 2009, 19:55

Хайдееее, ние сме и една зодия, ivan_lawyer !!! Дева :D
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 20 Мар 2009, 20:08

Значи драга не сме незаменими.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот nezret » 21 Мар 2009, 15:09

:D В тая категория, може да се включим и "Женените магарета" :lol: .
Но има допълнителни изисквания:
дискретна неангажираща връзка с престъпно привлекателна лъвица на правото и законността. За още по голяма сигурност , от нежелани сривове в системата (и неприятни досаждания в неприемливо време), е добре да е семейна или да има сериозен приятел.
Френския модел се оказва изключително устойчив(една законна съпруга и една .), и е масова практика.
Както се казва , да има ясно изразен Петитум на иска.
Губеща инвестиция във време,нерви и пари (според мен),са връзки с неомъжени дами(нямат си сериозен приятел). А смисълът на една неангажираща връзка е "разтоварване на напрежението", ако вместо разтоварване има допълнително натоварване, при без това високото напрежение в отношенията. Това е основната причина за мен за "прекратяване на правоотношението". За разлика от брачната връзка където се правят много повече компромиси, тази ектра не важи за извънбрачните отношения. Гаранция за конфиденциалност има 100% само тогава когато и двете страни нямат правен интерес от разгласяване.
Вярно че Фреша си е Фреш(19-24), но не може с лека ръка,заради една гореща авантюра, да се рискува това което е постигнато. Фреша много обича да "споделя" публично с коя с кой е бил и т.н. А и сега с тия телефони, стана практика, всеки да се прави на артист и да публикува в нета дълбоко интимни отношения. Започва една мултипликация на слухове, с нежелани за адресата последици. Иди обяснявай че не е вярно.Пък трябва да се даде път на младите ергени. Ние "женените магарета", като по "прости", ще се задоволяваме с т.н. "втора позиция" :lol: . Така трябва. Както се казва "трета страна помагач" в брачния процес.
Наистина има колежки които са големи "артистки", направо холивудски звезди. Но защитните механизми са много силни, и има основателен страх от злоупотреба . Ето защо тези "бариери" отпадат само когато е ясно кой какво иска и как да го получи. Никой не харесва хора които не знаят какво искат?!
Това е моят кратък анализ.Не твърдя че е меродавен. Но при всички положения би бил полезен за колегите, от т.н. категория "женени магарета".
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот razli4na » 21 Мар 2009, 16:01

nezret, страхувам се да не ни изритат от темата, но ще кажа, че това е най- стария танц /моля Диайда да не сънува субтитрите към текста/:
http://www.youtube.com/watch?v=pHO5KWIM ... re=related
който танц, прав сте, още се танцува и е толкова актуален, колкото света.
п.п. Постът ми не е покана за танц!
razli4na
Активен потребител

Мнениеот diaida » 21 Мар 2009, 22:05

:wink:
За едно танго...

Не я познаваш, а я просиш като вяра.
До зрънце свил в юмрука гордостта.
Залагаш себе си. За обич. Хвърляш зара.
Късметът вятър е, политнал без следа.

И губил (колко ли?) любови неусетно...
До смърт ревнувал. Плакал. Оцелял!
Очакваш щастието свое - спирка сетна,
а влакът... всъщност е отдавна спрял.

Не я познаваш, но я търсиш като песен.
Жена без име и адрес. Насън видяна.
Китарата сълзи. Във музика унесен...
ти пееш: За танго са нужни двама.
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот ednokratennik » 27 Мар 2009, 20:25

Темата е актуална пак- петък вечер е
ednokratennik
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 27 Мар 2009, 22:14

Уредили сме се - кой с мадама, кой с бутилка, кой с папка.
Все така ми върви - както е казал Тони Стораро:

Ако загина на война, жал никого не ще попари,
жена не найдох, нямам братец, ни сестрица,
и т.н.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот nezret » 31 Мар 2009, 19:25

:lol: Е аз пък си помислих(както казваше покойния проф.ст.Кучев Колеги разбирате ли дълбоката ми интимна мисъл?!?) Че не е "скандално неприлично предложението" за едно танго с Лъвица , на правото и Законността. С престъпно привлекателна колежка с "безпорни доказателства" , при вида на които не може,"да не повдигнеш обвинение по съответния Член от Закона :lol: :lol: .
Между другото, още като студент. Първото ми "скандално неприлично предложение", което ми бе отправено бе от колежка. Бях шокиран в началото, защото до тогава не съм се срещал с дами с такава точна и ясна "визия" за нещата и ясно изразен петитум на искането?!? Много уважавам такива колежки.
Колежката Х, по сред бял ден на чаша кафе, след упражненията. "Разкара" другата колежка, интелигентно, казвайки че има конфиденциален разговор с мен. Аз тогава не знаех какво е това конфиденциален. Попита ме какви хора сме?!? Аз казвам хора като хора, взех защитна позиция очаквайки удари. Тя каза , не колега , аз съм толерантна. Просто чувала е някои хубави неща за мъжете мюсюлмани , и иска сама да се убеди(по безпорен и несъмнен начин), в правотата на това твърдение. Имала си сериозен приятел ,когото обичала и не желаела нова ангажираща връзка, както и неприятни досаждания.
Няма чувства, няма излишни словесни предоарии. Казва харесваш ми и искам "да се убеди", без последващи досажданици. Въпросът и е кога и къде?!
Бях в началото шах и мат с пешка.
На чаша кафе, в толкова прав текст и "ясно изразен петитум" никога до тогава не съм имал отправен от дама, при това колежка. :shock:
Мда, не може да се откаже, на такава престъпно привлекателна колежка(1-ви курс), при толкова истински и ясен петитум на иска. искът и е беше и процесуално допустим и осователен и доказан, как да не се уважи такова искане.
nezret
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 31 Мар 2009, 22:26

Първи курс са слаба ракия - аз като се влюбих един път в една 36 - годишна - няма спасение - нито беше юристка, нито журналистка, просто ръцете ми трепереха за сладко.

Но се оправих - излекувах се - като мухъл, разбира се - като гепард, примерно.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 31 Мар 2009, 23:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :( :cry: от смях....
Мдам, в лекс-а имало прекрасни теми- здравословни! :lol: :lol:
Пък и участието на колоритния Ванко все на смях ме избива...

Сега по темата- абе, зрели хора сте. Какво сте го заовъртали и сте накъдрили едни воали баш в тази тема:?:

Ей, на- Незрет е бил най-прецизен в иска.
Има си обстоятелствена част, има си ответник- сочи коректно фактологията/ да ме прощава- все твърдения, липсват доказателства, за да преценим релеватни ли са, ама това вече по същество/. Аз по- ясен петитум не съм и чела.../ виж за ДТ нещо се стиска, ама е поправимо- ще чака резолюция от високо/ :lol:

И, така.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 01 Апр 2009, 00:02

Чакаме ли или не чакаме - няма значение - времето е с нас и тъй нататък.

Нека нещата се въртят, а ние ще гледаме - праха на времето и други щуротии.

Позитиви.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 01 Апр 2009, 00:49

Незрет, роминтична история. Много е яко да стават така нещата.
А после мацката при теб ли остана, или е било за момента? За момента е най-гот. Къде да се запрещаваш с една жена, когато си на 21, като може да си с всички жени. Когато му дойде времето ще се "заробваме". Сега младши е пълен с енергия. Перкай яко всяка яка мацка. Защото сме мъже.

Незрет, аз знам, че си отличен юрист. Браво!
advokat__nikolov

Мнениеот advokat__nikolov » 01 Апр 2009, 02:19

Иван, и ошляпалия 36-годишната :D Най-добре е между 25-29, уникално е. Ооох с какви младички даскалки съм бил, аууу, невероятно е. :D А тъкмо завършили студентки, аууу .... :D
advokat__nikolov

Мнениеот kalahan2008 » 01 Апр 2009, 06:54

Иван, и ошляпалия 36-годишната :D Най-добре е между 25-29, уникално е. Ооох с какви младички даскалки съм бил, аууу, невероятно е. :D А тъкмо завършили студентки, аууу ....:D

Николов, ти обърна хептен лекс-форум на секс-форум. Хептен си изтрещял, а и няма кой да ти трие простотиите.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии