- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АДРЕС 4000
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: АДРЕС 4000
Обаче днес видях двойник на един артист - искрено и лично - контактувах с него - истински шедьовър - явно природата си знае работата.
Обаче аз съм влюбен в книжните издания на вестниците и списанията - има материял както казваше един колега с едно име.
Жалко, че рано, рано се алкохолизираха колегите - имаше материал.
Обаче аз съм влюбен в книжните издания на вестниците и списанията - има материял както казваше един колега с едно име.
Жалко, че рано, рано се алкохолизираха колегите - имаше материал.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Хайде,пожелавам на всички лека нощ Иван го взех и виждате ли как не е тук вече хаха Ето това се случва : а сега обвързвайте се хахахахахахаха Оставям ви да творите и да изписвате "мъдри" мисли ,а аз ще се пренасям в страната на приказките
- lexy_82
- Младши потребител
А,появил се е Обърка ми плановете
- lexy_82
- Младши потребител
Не бързай просто - валсът е бавен, но съдържатален - рапът пък ми харесва повече - "Ванила Айс" е моят химн.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer каза:
валсът е бавен, но съдържатален
Е не! Ще почина направо! Какво би казал за тангото?
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
ей, каранедев, приятелю, ако го четеш това...докато те омайваха мед сестрите, споменах, че имаш теория за брака, който е тристранен! би ли я изложил тук?
Бракът си е тристранна сделка отвсякъде. Някога Той, Тя и Църквата, сега вместо Църквата - Държавата. Още като речеш да се зажениш се почва - годинки, роднински връзки, медицински, ДЛГС ....., свидетели
като речеш да се развеждаш Държавата с още по-голяма сила ти се меси дори
Сега Държавата реши да се намеси и във фактическото съжителство
Ама президента излезе тия дни па им рЕкна да се не занимават с това сега - евалларка, че и там щеше да стане една .....
Иначе другата теория за брака ми харесва не по малко - той (брака) е като една цитадела - тези, коите са отвън, искат да я превземат и да влязат вътре, а тези, които са вътре пък, искат да я разрушат за да излязат
karanedeff - Активен потребител
айвъне, айвънееее....нямам думи! ванила айс му е химн, вика...ахахаххахахаха, ох, ще падна с теб, бре, момчееее.....
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Каранедев, писали сме едновременно !!!
Много ти благодаря за поста!!! понеже, както вече казах, споменах за теорията ти и имаше много въпроси! Казах им, да изчакат теб...твоя си е! !
Благодаря ти още веднъж !
Много ти благодаря за поста!!! понеже, както вече казах, споменах за теорията ти и имаше много въпроси! Казах им, да изчакат теб...твоя си е! !
Благодаря ти още веднъж !
-
Страхотена тема.Браво 778899.Скоро ще се включа и аз.Какво да Ви кажа по въпроса?Не съм се оженил,не съм допуснал тази грешка,все още,но и как да се оженя като имам 12 действуващи приятелки,с различно семейно положение из различните краища на България и постоянно ги обикалям,като ходя по дела тук и там...или както пее Мустафа Чаушев в една песня: "А жените пъстрооки са цветя на моя ден,те чертаят ми посока,но все още съм ерген..."А може би се търси фаталната 13-та жена и без това жинея на № 13... .Това е за начало,който иска нека пише ще обменим опит,може и да се видим на някоя от срещите в някой град,а защо не и този месец в София.За сега Ви казвам довиждане на 778899,Bebitorqq,kremkaramel и всички останали.Довиждане и до нови срещи.Пропуснах да Ви се представя-адв.Кумчо Вълчо,нов в сайта.
- kymchovalcho
- Нов потребител
За мен лично брака е двустранна сделка , но скрепена със санкциятана държавата -развод и законови последици от него.
- donna
- Старши потребител
Пропуснах да Ви се представя-адв.Кумчо Вълчо,нов в сайта.
ей, изедника на червената шапчица , не знам защо....но се сетих, покрай поста ти, за един филм - 13-тата годеница на принца !
ахахахаха, и понеже Е ПЕТЪК....внимавай! ...щото свят широк, магарета всЕкакви...
Последна промяна 778899 на 03 Апр 2009, 12:44, променена общо 1 път
-
а, изпуснала съм пикантната страна на дискусията, но виждам, че и днес сте в палаво настроение... Е, то ако не днес, кога?!
Why are scientists replacing laboratory rats with lawyers? There are more lawyers than rats. Scientists can become emotionally attached to rats. And there are some things that rats will not do.
- lipstick
- Младши потребител
от karanedeff на 02 Апр 2009, 21:40
нЕкои вече се урЕдиха
Сега е наш ред - втората употреба
Проверено качество
Каранедеф, ти къде ?! Знаех си аз, че ми изневеряваш, но чак публично Как беше тая думичкааа , а да! ноторно известно е че ти си само мой!
http://www.youtube.com/watch?v=tzepgThB9TE
това не е шега !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Все на мен ли ?!
http://www.youtube.com/watch?v=Zi2REdL0 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Zi2REdL0 ... re=related
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Иванеее-е-е-е-е Къде си
- lexy_82
- Младши потребител
Ей ме, защо.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ей така, да си тге гледкам
- lexy_82
- Младши потребител
Е и откъде този интерес?
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ех как искам и аз да си отговоря на този въпрос ....... Може би незаинтересоваността ти ме привлича хахахахах
- lexy_82
- Младши потребител
Какво се казваше в такива случаи ... а - днеска сменях карбуратора.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
|
|