leillasky написа:Виж и тук http://4storing.com/kzt0jq/66c9937a9b7d ... 1391b.html
И не забравяй да пишеш на арменския поп
Нещо по-умно не можа ли да измислиш? Еднакви съобщения в няколко теми..... чист спам!!!
|
|
leillasky написа:Виж и тук http://4storing.com/kzt0jq/66c9937a9b7d ... 1391b.html
И не забравяй да пишеш на арменския поп
daniefa2008 написа:Поздрав и от мен http://4storing.com/n187l3/20909f132cd8 ... 69dfe.html
ПАНАИР на НАХАЛСТВОТО !...ПАНАИР на ПРОСТОТИЯТА ! … ПАНАИР на ПРОСЯЦИТЕ !...
Че и на кого му пука имаш ли проблем, нямаш ли проблем ?!...
Като сте го подкарали вие ,ПИТАЩИТЕ, на ПРОСИЯ , защо и аз да не се присъединя , а ?
К”во ще кажете ?
Та значи , имам проблем .
Имам нужда от малко пари …
Само някакви си 350-360 000 лева .
За съжаление не мога да ги спечеля в следващите 6 месеца, заради такива просещи нахалници като вас и благодарение на глупаците, които ви отговарят …
Затова и в следващия си пост ще посоча банковата си сметка ,по която да правите своите благотворителни пожертвования.
Нали чрез нахалство искате да просперирате и на благотворителност и пожертвования от глупаци и вие се надявате , а ?
Предварително благодаря за подкрепата – нали сме колеги -просяци …
[/quote]poli_g написа:Аз силно се съмнявам да е лютивия, ама знае ли човек- може и да съм му седнала някъде на опашката...
Melly написа:naughty написа:като нямат замервания, викнете си вие геодезист. и ако навлизат - почвате с жалбите..
Пълни глупости! На кого да се жали? На арменския поп ли?
Освен ако не е Бургунди или нещо такова...
marto_danielov написа:marto_danielov написа:poli_g написа:Всеки, който желае - да се чувства изрично поканен да участва в нея
Евала! Добре си сложила смешки да се посмеем.ТО САМО ЗА ТОВА ТЕ БИВА!
TheOldMan написа:
Аре пък да има...
Ако не е искал съседа да му ползва оградата за подпирачка, да си я беше построил на законноустановения сервитут - 3 метра от регулацията. На границата на имота стена, по-висока от 60 см може да се вдига само ако и съседа е съгласен, и то писмено. Като е дигнал 2 метра дувар на границата на имота, леко пък да не ми забрани да си подпра гаража на него...
С'я, ако аз подпра нещо голямо, и съборя дувара, ще трябва да го възстановя за моя сметка, ама пък да не ми дава да си складирам нещата в МОЯ си двор - да ма прощава...
За водопровода - парцела е един, за ВиК дружеството собственика е един, няма да ти дадат второ отклонение, така че гледай да се разбереш със съседа по човешки, щото законов начин май няма...
nikolai_nikolaev написа:Когато родител прехвърля недвижимото си имущество на детето си под формата на дарение за гледане може ли да бъде отменено и при какви обстоятелства? Само когато не изпълняваш поетите си задължения ли може да настъпи или без такива обстоятелства
usra_ovcova написа:КОЙ МИ ТРИЕ "УКАЗАТЕЛНИТЕ ТАБЕЛИ" С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА БАРЕКАДАТА?
portokal каза:
Не, бе, Поли, човека го знаем, че е любител юрист и проявява чисто теоретичен интерес.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта