Николов, колега - не съм писал, че съм ошляпал девойката - както и да е.
Днес е ден за размисъл, весело.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся юристка за неангажираща връзка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
66 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Търся юристка за неангажираща връзка
Ми .....,хайде и аз в кюпа хаха Нищо ,че съм Ф-че
- lexy_82
- Младши потребител
хАдвукат Николов с двете кльомби и многото джентълменки написа:Иван, и ошляпалия 36-годишната Най-добре е между 25-29, уникално е. Ооох с какви младички даскалки съм бил, аууу, невероятно е. А тъкмо завършили студентки, аууу ....
тия даскалки бяха ли "джентълменки" или не
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
ошляпал девойката
Би ли ми обяснил какво означава това Иванчо.....моля
Имам някакви подозрения,но все пак
- punisher
- Потребител
Дам, Палимсет. Много гот се пляскат младите даскалки.
- advokat__nikolov
Е, нали говорим за неангажираща връзка. След "съдебното заседание", където естествено бе даден "ход по същество", защото липсваха"процесуални пречки и възражение" . На другия ден ,все едно нищо не е ставало. Може да се каже че и двамата бяхме добри "артисти". Никой не разбра от курса. Нито аз съм досаждал(това е под моето достойнство), или съм показвал слабост към нея публично , нито тя.
Определено, колежката знае какво иска и как да го получи. Много уважавам такива колежки.
Любимият и лаф беше ,когато иска да разкара, някой досадник е "Колега с вас имам само дипломатически отношение. Ще ви помоля да спазвате протокола и приличната дистанция от 1.3 метра." . Казано със студена усмивка и остър поглед.
Мда, тя си е родена направо за външен министър.
Още на такава възраст ,такъв контрол над емоциите и чувствата, малцина имат.
Определено, колежката знае какво иска и как да го получи. Много уважавам такива колежки.
Любимият и лаф беше ,когато иска да разкара, някой досадник е "Колега с вас имам само дипломатически отношение. Ще ви помоля да спазвате протокола и приличната дистанция от 1.3 метра." . Казано със студена усмивка и остър поглед.
Мда, тя си е родена направо за външен министър.
Още на такава възраст ,такъв контрол над емоциите и чувствата, малцина имат.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
66 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|