- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напускам lex.bg
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
71 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Напускам lex.bg
[b]Близо три години бях с Вас. Оказа се, че не е трябвало. На тези които[помогнах дано да им провървяло. На тези в които съм трън в очите нека кризата да го направи. Успех на всички през годините!/b]
-
iskrec - Потребител
Re: Напускам lex.bg
...това пък защо?
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
стига, дееееее!!! това, което правиш е тъпо, да знаеш!!! няма нужда от крайности, наистина...ако си се почувствал засегнат от мен, например, извинявай ! стискаме си ръцете и продължаваме да спамиме в спама!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
iskrec написа:Амн/ модератора да ме изтрият.
Уфффф, олекна ми бе човече, докара ме до стрес - да се чудя за какво
-
Melly - Старши потребител
аре оди си! нема нужда от драми. и без това има достатъчно мърша наоколо.
и на кой му пука, отиваш ли си, идваш ли? Вонка!!!
едит: и като знаеш всичко за мен кво? требе да ме е страх ли?
ВОНКА!!!
edit2: бех ти написал "по-убави" работи ма ги изтрих,от уважение към другите
и на кой му пука, отиваш ли си, идваш ли? Вонка!!!
едит: и като знаеш всичко за мен кво? требе да ме е страх ли?
ВОНКА!!!
edit2: бех ти написал "по-убави" работи ма ги изтрих,от уважение към другите
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
за да нема мозъчни кръвоизливи
ако пак ми пратиш накъв малоумен ПМ, ще го изтипосам във ф0р0ма
ако пак ми пратиш накъв малоумен ПМ, ще го изтипосам във ф0р0ма
-
Е , ла синко. В http://www.caldata.com те изхвърлиха. Нещустник!
-
iskrec - Потребител
MeIIy ти си в "мои приятели" преди 1,5 г. Ясно, научи се кои са ти приятелите! Ти ми еба майката. Не го очаквах от теб.
Но, "приятели" много.
Но, "приятели" много.
-
iskrec - Потребител
MeIIy ти си в "мои приятели" преди 1,5 г. Ясно, научи се кои са ти приятелите! Ти ми еба майката. Не го очаквах от теб.
Но, "приятели" много.
Но, "приятели" много.
-
iskrec - Потребител
Съжалявам, че се меся в темата Ви Искрец...но бих насочил мисълта Ви в положителна насока...прочетете пак мнението на колегата Melly, убеден съм, че ще разберете положителния емоционален заряд, който струи от там ...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Само[ хора които ме познават могат да кажат / а можеби за себе / /bщо за човек съм. останалото не ме интиресува. Шлака fj [b][b][b]Satir [/b][/b]
-
iskrec - Потребител
хайде, хайде...нищо не си напуснал ! завърна се с гръм и трясък, пък и Мели набърка....а, добре дошъл, танкисте !
-
[b]Господ ще те накаже![/bЩе се наказваме ли?
-
iskrec - Потребител
Are you talking to me ?!?
-
Напротив, аз нямям достап. Всеки може да влезе. Учудвам се, как бързо ме неутрализирахте
-
iskrec - Потребител
Напротив, аз нямям достап. Всеки може да влезе. Учудвам се, как бързо ме неутрализирахте
-
iskrec - Потребител
Искрец, понякога утрото е по-мъдро от вечерта. Нали!
- Гост.
- Старши потребител
Ники, съжалявам че си тълкувал превратно думите ми.
И тъй като репликата ти оправена до мен я възприемам за незаслужена, дължа ти пояснение.
Онази вечер, когато всички се збавлявахме в онази тема, помислих изявлеието ти което цитирах, за преосмислена стъпка и молба до Мода да затрие цялата тема. Затова казах, че ми олекна, тъй като изобщо не сгрях какво те подтикна да наравиш това изявление. Прости ми, но не съм в течение на личния живот на повечето колеги и по тази причина бях силно изненадана от теб. Приех че нещо ти е било докривяло, изцепил си се във форумното пространство, след което си размислил и поискал да заличат цялата тема. В този смисъл е постът ми към теб.
И още нещо, не последно по знчение. Държа на колегите си и не мисля да те загубя
А ти как мислиш?
И тъй като репликата ти оправена до мен я възприемам за незаслужена, дължа ти пояснение.
Онази вечер, когато всички се збавлявахме в онази тема, помислих изявлеието ти което цитирах, за преосмислена стъпка и молба до Мода да затрие цялата тема. Затова казах, че ми олекна, тъй като изобщо не сгрях какво те подтикна да наравиш това изявление. Прости ми, но не съм в течение на личния живот на повечето колеги и по тази причина бях силно изненадана от теб. Приех че нещо ти е било докривяло, изцепил си се във форумното пространство, след което си размислил и поискал да заличат цялата тема. В този смисъл е постът ми към теб.
И още нещо, не последно по знчение. Държа на колегите си и не мисля да те загубя
А ти как мислиш?
-
Melly - Старши потребител
Хааахахахахахахаха........., какво може да се очаква от човек с твърда околожка....
-
71 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|