- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво става с LEX-а - секция закони???
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Какво става с LEX-а - секция закони???
Здравейте!
Забелязах, че от известно време законите в сайта за публикуване така, че не се виждат от членовете. Закрити са от картинките, които преди бяха до тях. Някой има ли какво е това!?!?! че и цена не видях да ти махнат катинките.хаха
Забелязах, че от известно време законите в сайта за публикуване така, че не се виждат от членовете. Закрити са от картинките, които преди бяха до тях. Някой има ли какво е това!?!?! че и цена не видях да ти махнат катинките.хаха
- majaa
- Младши потребител
Re: Какво става с LEX-а???
Исках да кажа:
Здравейте!
Забелязах, че от известно време законите в сайта за публикуване така, че не се виждат членовете. Закрити са от картинките, които преди бяха до тях. Някой има ли представа какво е това!?!?! че и цена не видях да ти махнат катинките.хаха
Здравейте!
Забелязах, че от известно време законите в сайта за публикуване така, че не се виждат членовете. Закрити са от картинките, които преди бяха до тях. Някой има ли представа какво е това!?!?! че и цена не видях да ти махнат катинките.хаха
- majaa
- Младши потребител
Същото - просто си купете платените програми - "Лакорда" и т.н.
Сайтът сигурно го държи собственика на такава програма.
Сайтът сигурно го държи собственика на такава програма.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
фатката е да намерите каде се вижда номера и да броите членовете по него
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Ще тръгвам вече-
стягам си кубинките!
Не виждам члена-
крият го картинките!
Елате ф лекса-
виртуалния акълник!
Работи нонстоп-
и на празник , и на пълник
стягам си кубинките!
Не виждам члена-
крият го картинките!
Елате ф лекса-
виртуалния акълник!
Работи нонстоп-
и на празник , и на пълник
- miriam
- Потребител
Доста тъп начин да те накарат да си платиш. Няма лошо в това, ама методите или са доста лицемерни.Мое предложение за да не правят лошо впечатление е да напишат едно съобщение, по възможност отгоре и с по едър шрифт, а още по добре би било да е в червено. Благодаря на отзовалите се, но аз подкрепям безплатния софтуер...докато все още го има
Хубава вечер на всички!
Хубава вечер на всички!
- majaa
- Младши потребител
Налага ми се да броя - но ако члена е с разряд "а" - как ще се сетиш.
Купи ми мамо, Правно-информационна система,
че и с модул "Счетоводство".
Няма да ти купя маминото,
няма да ти купя маминото,
малко ли съм те гледала като студент.
Песента разкрива вътрешната драма на бореца за свобода, който се разкъсва между безплатния софтуер и чорбаджийския гнет.
че и с модул "Счетоводство".
Няма да ти купя маминото,
няма да ти купя маминото,
малко ли съм те гледала като студент.
Песента разкрива вътрешната драма на бореца за свобода, който се разкъсва между безплатния софтуер и чорбаджийския гнет.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ако си с модзила просто си инсталирай добавката adblock plus и нямаш никакви проблем с картинките, членовете, алинеите и т.н.
-
tino76 - Потребител
и с тая добавка пак не става, ше се брои, няма начин, а членовете с буквата ,,А''
се определят по специален метОд, известен само на мен и група руски изследователи в Сибир
се определят по специален метОд, известен само на мен и група руски изследователи в Сибир
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
ако си с модзила просто си инсталирай добавката adblock plus и нямаш никакви проблем с картинките, членовете, алинеите и т.н.
Работи екстра филтъра. Мерси колега.
Работи екстра филтъра. Мерси колега.
- donchev
- Потребител
Да, adblock plus ме е спасявало много пъти. За всички останали:
Ctrl+U показва изходния код на страницата. Грозно, но членовете се виждат. Приятно четене...
Ctrl+U показва изходния код на страницата. Грозно, но членовете се виждат. Приятно четене...
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
с Мозила, Опера и тнт, без ИЕ от мено-> стил -> Но Стил и /в Опера е Усер Моде/ става!
iskrec, добре де, като си с бавен нет.... поне веднъж изчакай да се изпрати пост-а ти... аман от дублирани постове... и неидване на акъл!!!
п.с. то и нема как да ти дойде..... стега те капата!
iskrec, добре де, като си с бавен нет.... поне веднъж изчакай да се изпрати пост-а ти... аман от дублирани постове... и неидване на акъл!!!
п.с. то и нема как да ти дойде..... стега те капата!
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Аз и моите приятели нямаме проблеми
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
И мен много ме дразни , но няма да го оправям аз като си инсталирвам всевъзможни програмчетааа и други дъндании.Вече един път направих компромис и си смених ИЕ с Гоогле хром , ама повече няма да стане .Да си го оправят от лекса , иначе само с реклмата ще си останат за свободния достъп до норм.актова.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Какво става с LEX-а - секция закони???
Как не се сетих снощи Много ми се спеше... При почти всички браузъри "Ctrl, натиснат заедно със знака +" увеличава шрифта (и без това е ситен) и при увеличението членовете се показват. Във всички случаи, на нищо не прилича да се мъчат потребителите
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Здравейте,
Секцията Закони в lex.bg се обновява и допълва с нови функционалности, поради което е възможно да откривате недостатъци в изгледа на актовете.
След около седмица, когато този процес завърши, не би следвало да имате гореописаните проблеми при ползването.
LEX
Секцията Закони в lex.bg се обновява и допълва с нови функционалности, поради което е възможно да откривате недостатъци в изгледа на актовете.
След около седмица, когато този процес завърши, не би следвало да имате гореописаните проблеми при ползването.
LEX
- tatiana.stefanova
- Site Admin
/офф
Клиентка пита адвоката:
- След като съществува такава огромна юридическа литература, безплатни закони и какво ли не, за какво са необходими адвокатите?
- За да не влезете в затвора от някоя правописна грешка, госпожо!
Клиентка пита адвоката:
- След като съществува такава огромна юридическа литература, безплатни закони и какво ли не, за какво са необходими адвокатите?
- За да не влезете в затвора от някоя правописна грешка, госпожо!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|