- Дата и час: 18 Яну 2025, 23:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
диплома
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: диплома
според мен, дубликат е малко вероятен изход...ако преди време, сте имали прозорливостта да си я заверите нотариално....
инак, уверение или академична справка, върши работа!
инак, уверение или академична справка, върши работа!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Със сигурност не съм я заверявала нотариално! А ако реша да си сменя работното място , едно такова уверение дали ще свърши работа?
Трябва ли да подам обява за загубена диплома? Как може да съм толкова разсеяна ....
Трябва ли да подам обява за загубена диплома? Как може да съм толкова разсеяна ....
- sweetmama
- Нов потребител
Отидете в "Учебен отдел" на университета. Там ще ви кажат точно какво следва да направите. Ако помня добре трябва да обявите в Д.В. , че диплома с еди койси № е загубена и да ви издадат нова (дубликат). После си извадете поне 2 копия на дипломата и на приложението и си ги заверете нотариално (за всеки случай), ако отново не дай си Боже ... . Случва се !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|