- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За кой раздел е?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За кой раздел е?
Моля да ме насочите в кой раздел да попитам как бихме могли да си съберем вземане по договор? Към адвокат ли да се обърнем, към съдия-изпълнител ли? Каква е последователността?
- anabel10
- Младши потребител
Re: За кой раздел е?
С оглед защита на ИНТЕРЕСА Ви, последователността на действията от Ваша страна са:
Първо: Адвокат
Второ: Той си знае какво следва...
УСПЕХ!
Първо: Адвокат
Второ: Той си знае какво следва...
УСПЕХ!
-
Melly - Старши потребител
Добре де, а защо всичките са с офиси в центъра (на София), тюю, няма ли един в Дружба!? Това не е въпрос, извинете
- anabel10
- Младши потребител
anabel10 написа:Добре де, а защо всичките са с офиси в центъра (на София), тюю, няма ли един в Дружба!? Това не е въпрос, извинете
Уважаема/и,
Да не би случайно да се вживяваш в ролята на "Планината" от приказката за Мохамед и планината?
-
е как бе, не знаете ли?
от миналата година има адвокатско сдружение , което работи на обществени начала и ходи по адреси-нещо като бърза помощ , с линейки и идват , вие само ги потърсете и открийте.....
от миналата година има адвокатско сдружение , което работи на обществени начала и ходи по адреси-нещо като бърза помощ , с линейки и идват , вие само ги потърсете и открийте.....
- miriam
- Потребител
ааааа, това ли билооооо ?!? аз се чудех какви са тия адвокатски линейки, дето летяха сега по цариградското.... ! аз реших, че са ЗА адвокати, а не С адвокати... , объркала съм се явно.....
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Сега се връщам от 12 часово дежурство. Днес обслужих около 30 клиента. 10-на развода, 2-3 пълномощни, 5 нотариални акта, 2-ма за предявяване и няколко за консултации.
Най-дразнещото в цялата работа са сирените на линейката. Ама в това задръстване в София няма как...
Най-дразнещото в цялата работа са сирените на линейката. Ама в това задръстване в София няма как...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Деки, що не се обади, като ме задмина по трасето..... не очаквах такова нещо от теб.... ! сега ще слизам пак към центъра....ако се засечем , обади се...
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Доли да не взема и аз да се включа в оспамването на темата?
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
Чакайте, чакайте..., това е нова ниша.
Не знаех, но се чудя къде е далаверата? Било, казвате в обществена полза това образувание
Ей, Деки, за колко си се цанил там?
Дали пък не е някакво бартерче, Туй-онуй, Ааа?
Затова ли, един по един изчезвате от тук по търлъци, яко дим - хи-хи-хи-хиииии
Интересно, много интересно...
Не знаех, но се чудя къде е далаверата? Било, казвате в обществена полза това образувание
Ей, Деки, за колко си се цанил там?
Дали пък не е някакво бартерче, Туй-онуй, Ааа?
Затова ли, един по един изчезвате от тук по търлъци, яко дим - хи-хи-хи-хиииии
Интересно, много интересно...
-
мисля, че е важно какъв е договора- за какъв договор става дума!?
ако е някаква сделка, що не попиташ в раздел: търговско право
естеството на договора е вжно, за да избереш подходящия адвокат
ако е някаква сделка, що не попиташ в раздел: търговско право
естеството на договора е вжно, за да избереш подходящия адвокат
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Нали за целта новият Граждански кодекс изисква типови образци, тоест гражданката/гражданина да си намери районният съд по адресната регистрация и по пътечката - съда, Държавният съдебен изпълнител.
Адвокат
Прецакай Се Сам, район на действие - 6-ти район.
Адвокат
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Мели , ами ти защо мислиш че току пусне некой тема "Сбогом завинаги!"?
това е защото като изкарат пет нощни дежурства и денем спът на комповете , и се изнервят да броят пари , и като се изнервят сама помисли , остава им време за сън денем и за печелене в бърза помощ нощем , и кога да списват тук?!
Ако Лютко спре да поства билбордове да знаеш , че е оглавил дспечерската централа и насочва линейките срещу касови бележки после
Ше фана да го патентовам
това е защото като изкарат пет нощни дежурства и денем спът на комповете , и се изнервят да броят пари , и като се изнервят сама помисли , остава им време за сън денем и за печелене в бърза помощ нощем , и кога да списват тук?!
Ако Лютко спре да поства билбордове да знаеш , че е оглавил дспечерската централа и насочва линейките срещу касови бележки после
Ше фана да го патентовам
- miriam
- Потребител
Не, не,не си права Мириам. Друго си е "обществения" договор, който предполага известна самостоятелност...
Аз не им се сърдя на колегите дето все по-малко списват тук, напротив!
Лютко ли казваш? Та той ми е слабост
Друго имах предвид, ама Деки нещо не ми се включва, уморен ще да е след нощното дежурство. Заинтригува ме, та си помислих дали да не се влея и в тЕхното образУвание, нещо като "допълнително", което да ми компенсира "оковите"..., щото нали се сещаш, малко въз трудничко преодолявам... Тесничка ми идва "рамката".
Аз не им се сърдя на колегите дето все по-малко списват тук, напротив!
Лютко ли казваш? Та той ми е слабост
Друго имах предвид, ама Деки нещо не ми се включва, уморен ще да е след нощното дежурство. Заинтригува ме, та си помислих дали да не се влея и в тЕхното образУвание, нещо като "допълнително", което да ми компенсира "оковите"..., щото нали се сещаш, малко въз трудничко преодолявам... Тесничка ми идва "рамката".
-
......
Адвокат
- Гост.
- Старши потребител
тъпни...
в темата има въпрос, а в резултат- спам!
да трием ли?
мелчЕто после ше пищи.... аууууууу..... как може??? модерират ме.....срамота....../ нищо, че вече успешно редактира заглавия, а все още не е признала, че неоснователно ръси обвинения околовръст/
или пък, да взема да вдигна бан-а от poli_q? но пък тогава poli_g ще уреве, че видите ли това не е писано от нея, да се изтрие!!!- дори няма и помен от учтива форма
да трием ли?
мелчЕто после ше пищи.... аууууууу..... как може??? модерират ме.....срамота....../ нищо, че вече успешно редактира заглавия, а все още не е признала, че неоснователно ръси обвинения околовръст/
или пък, да взема да вдигна бан-а от poli_q? но пък тогава poli_g ще уреве, че видите ли това не е писано от нея, да се изтрие!!!- дори няма и помен от учтива форма
-
satir написа:тъпни...
да трием ли?
Явно само ти не си разбрал, че отговор е даден, при това от МелчЕто, както я наричаш.
Дали си наложил бан някому, да ти кажа не ми е интересно дори. Аз, за себе си изводите си съм сторила, ако ти искаш благодарности би могъл да сториш нещо в насока, за да ги заслужиш...
Апропо, за глобален се проявяваш баш, като типичен български обединител.
Интересно е, може би, новото ти амплоа, но не за мен.
- Гост.
- Старши потребител
единственото, което очаквам е: поведение адекватно на претенцията
идея нямам да съм обединител. тая роля не е моя, не ми я приписвай!
а за мелчЕто- "каквото се провикнало, такова се обадило" !
идея нямам да съм обединител. тая роля не е моя, не ми я приписвай!
а за мелчЕто- "каквото се провикнало, такова се обадило" !
-
..........
Моля, би ли го вдигнал?
да взема да вдигна бан-а от poli_q?
Моля, би ли го вдигнал?
- Гост.
- Старши потребител
Здравейте, компанията!
П.П. Аз... така, просто да не си помисли някой, че лиПсвам.
П.П. Аз... така, просто да не си помисли някой, че лиПсвам.
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|