- Дата и час: 16 Дек 2024, 01:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???
Колеги,
Позволявам си да предоставя възможност на всеки от вас, прочел посочените по-долу теми с участието на bea-999, да изрази позицията си, като същевременно в АНКЕТАТА упражниправото си на глас.
viewtopic.php?f=6&t=34443
viewtopic.php?f=6&t=36087
Лично на мен, демонстративното поведение на потребител bea-999 на неуважение към нас юристите и обобщението й за гилдията, граничещо с агресия, предизвиква меко казано неприятно усещане и мисля да е предостатъчно да поемаме повече словесните й излияния, извън контекста на темите.
Моят глас е ДА.
Какво бихте казали вие?
Позволявам си да предоставя възможност на всеки от вас, прочел посочените по-долу теми с участието на bea-999, да изрази позицията си, като същевременно в АНКЕТАТА упражниправото си на глас.
viewtopic.php?f=6&t=34443
viewtopic.php?f=6&t=36087
Лично на мен, демонстративното поведение на потребител bea-999 на неуважение към нас юристите и обобщението й за гилдията, граничещо с агресия, предизвиква меко казано неприятно усещане и мисля да е предостатъчно да поемаме повече словесните й излияния, извън контекста на темите.
Моят глас е ДА.
Какво бихте казали вие?
-
Melly - Старши потребител
Re: ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???
следва тежко лечение с неблагоприятна прогноза, мен ако ме питаш-все някой ден таз кукувица ще я приберат в бледозелени помещения с редовни хапчета сутрин, па вечер....
е-бан дали вече може да помогне-нямам никаква представа
/гласувам въздържал се/
е-бан дали вече може да помогне-нямам никаква представа
/гласувам въздържал се/
- miriam
- Потребител
На мен пък вече ми писна мълчаливото толериране на истеричните крясъци на правно незадоволени единици
-
lexy21 - Активен потребител
Стига де ! тъкмо седнах с бирата пред компютъра и да ме лишите от удоволствието . Ще остана неудовлетворен
- balance
- Потребител
Balance, идея си нямаш в какво се забъркваш и да й дадеш дефиниция за нещо, тя ще иска друга и ще върти едно и също като латерна. Проблемът на жената не е юридически, а психически. Не може да преживее, че бившият й съпруг продължва живота си без нея. И използва детето, за да търси контакт с него, като повод да му звъни по телефона, да разбере къде живее, да влиза в дома му, да го разделя с новата му приятелка ...
От начало много ме ядосваха безумните й писаници и обидите към гилдията, но като я прочетох днес на свежа глава вече не ме е яд на нея я искрено я съжелявам.
Но мястото й да хленчи е не тук, а в БГ мама или в розали.ком.
Още два дена да поброди из семейни казуси и ще обезлюди ткози раздел на форума!
От начало много ме ядосваха безумните й писаници и обидите към гилдията, но като я прочетох днес на свежа глава вече не ме е яд на нея я искрено я съжелявам.
Но мястото й да хленчи е не тук, а в БГ мама или в розали.ком.
Още два дена да поброди из семейни казуси и ще обезлюди ткози раздел на форума!
- laridii
- Потребител
гласувах
твърдо ДА...
твърдо ДА...
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Ами кой пък Ви кара да и обръщате внимание и да и пишете.
Що не си гледате работата в офисите ами се занимавате с "благотворителни мероприятия".Нещо,което аз ОТДАВНА вече не правя.
Наистина крайно време е този ЛЕКС да стане достъпен САМО за юристи и тук да се обсъждат и коментират теми,поставени САМО от юристи.
Иначе по анкетата - "Въздържал се".
Що не си гледате работата в офисите ами се занимавате с "благотворителни мероприятия".Нещо,което аз ОТДАВНА вече не правя.
Наистина крайно време е този ЛЕКС да стане достъпен САМО за юристи и тук да се обсъждат и коментират теми,поставени САМО от юристи.
Иначе по анкетата - "Въздържал се".
- sarbijanac
- Активен потребител
Е, не може да се обижда така, какъвто и да си и каквато и професия да изпълняваш. Вярно е, че тона и е много остър и рязък. Ако приемем, че тези фермани са верни дето ги е написала за род. права, то явно има своята база за нейното поведение. Но естественно това не е оправдание за нейната агресия.
Аз предлагам, първо да се предупреди.
Аз предлагам, първо да се предупреди.
- sisi19
- Потребител
Аз моля производството по банването да се спре, докато не се запозная със случая. Имам основание - досега съм разсаждал домати а случаят изисква задълбочено запознаване
- system
- Активен потребител
Re: Гласувам- за
Да.
За човека скрит под този ник, гласуването ми няма да е изненада- вече съм свела публично моето мнение. Не защото се показа какъв човек е, не защото съди дори и гилдията, ей така- просто вече и на мен ми писна.
Додея ми вече от квестори, екзаминатори, взели се твърде на сериозно хора и прочие специалисти, на които дори въпреки, факта че не съм длъжница, безпардонно изискват- всеки по нещо.
На сеирджиите- честито, имате материал за четене. Така де- ние сме повече хора, отколкото юристи...Иначе- наздраве, предполагам е студена.
Хей, това е най-резонният въпрос- за мен.
Приятен остатък от почивният ден. Нова седмица, нов късмет, както се казва.
Спорна да ви е.
За човека скрит под този ник, гласуването ми няма да е изненада- вече съм свела публично моето мнение. Не защото се показа какъв човек е, не защото съди дори и гилдията, ей така- просто вече и на мен ми писна.
Додея ми вече от квестори, екзаминатори, взели се твърде на сериозно хора и прочие специалисти, на които дори въпреки, факта че не съм длъжница, безпардонно изискват- всеки по нещо.
На сеирджиите- честито, имате материал за четене. Така де- ние сме повече хора, отколкото юристи...Иначе- наздраве, предполагам е студена.
Хей, това е най-резонният въпрос- за мен.
Приятен остатък от почивният ден. Нова седмица, нов късмет, както се казва.
Спорна да ви е.
Последна промяна poli_g на 10 Май 2009, 16:03, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие и употреба на сила?
Цитирайте поне едно нарушено правило на форума, та поне да си оправдаете юридическото образование
Много ми е любопитно, защо не търпите каквото и да е критично и различно мнение. Дайте една разумна причина, защото така сте ревали и срещу други възмутени граждани тук, пак по същата причина.
Цитирайте поне едно нарушено правило на форума, та поне да си оправдаете юридическото образование
Много ми е любопитно, защо не търпите каквото и да е критично и различно мнение. Дайте една разумна причина, защото така сте ревали и срещу други възмутени граждани тук, пак по същата причина.
- bea-999
- Потребител
bea-999 написа:
Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие
Какво е "мракобесие"?
- system
- Активен потребител
laridii написа: Не може да преживее, че бившият й съпруг продължва живота си без нея. И използва детето, за да търси контакт с него, като повод да му звъни по телефона, да разбере къде живее, да влиза в дома му, да го разделя с новата му приятелка ...
Брех, защо ли не ми беше нужно да влизам в дома на бившия ми съпруг, преди да чуя от детето, че е тормозено?
За толкова години, как ли се въздържах от насилствено влизане в чийто и да било дом? Дали изобщо ми е било нужно и дали ме е интересувало, чак докато чух конкретните обвинения на детето, с посочени имена, адреси, извършители, и действия и постъпки?
- bea-999
- Потребител
system написа:bea-999 написа:
Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие
Какво е "мракобесие"?
А какво е бан? По каква причина се налага? Поне си намерете едно макар и измислено и скромно оправдание .......аха, гледам, че искаш да се въздържиш....тогава питам останалите, намерихте ли си вече някакъв претекст и оправдание, колкото да не изглеждате зли и гнусни юристи в собствения си форум, и да симулирате демокрация, колкото и да не я харесвате?
- bea-999
- Потребител
[*]bea-999 написа:Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие и употреба на сила?
bea-999 - Просто съвет. Наистина прекали.Описала си проблема си - ОК, някой хора ти дадаха съвети и те насочиха къде и каво да направиш - ОК, дадаха ти дефениция - ОК, но никой не е длъжен да търпи обиди какъвто и да е той.Имаш нужда малко да се оттърсиш от тези проблеми който са те налегнали.Предполагам, че постоянно търсиш отговор на въпросите си което допълнително отнема от енергията ти и ти създава допълнително натоварване.Остави за ден- два нещата. Просто излез, отиди някъде да разтовариш. Ако нямаш възможност, хвани възглавниците във вас и удряй с все сила и нареждай това дето те дразни. Повярвай много помага. Всички сме хора. След няколко дена като се поуспокоиш малко, може и да си на друг акъл и да расъждаваш по сруг начин. Пробвай. Оттърси се за няколко дена.
Никой не ти мисли лошото, но ти трябва първо спокойствие.
- sisi19
- Потребител
bea-999, не отговорихте на въпроса ми - какво е "мракобесие" ? Аз съм човек от село и някои понятия трябва да ми се обясняват ... ако щете и по причини, които модераторът изтри, за да запази доброто ми име.
Повтарям си и предния въпрос: Какъв е проблемът, какво точно искате и на какво се основава претенцията Ви. Ако предпочитате, отговорете на започнатата от Вас тема.
Повтарям си и предния въпрос: Какъв е проблемът, какво точно искате и на какво се основава претенцията Ви. Ако предпочитате, отговорете на започнатата от Вас тема.
- system
- Активен потребител
Дишай!
Дори и да вършиш сума умни нещица из форума, дори и да има анкета за това/ Мели, ти пък чак и труда си стори.../- нищо няма да ти се случи.
Той, животът, вече каквото е могъл- сторил е.
В този форум нищо лошо не те очаква- дерзай, има още на къде.
Дори и да вършиш сума умни нещица из форума, дори и да има анкета за това/ Мели, ти пък чак и труда си стори.../- нищо няма да ти се случи.
Той, животът, вече каквото е могъл- сторил е.
В този форум нищо лошо не те очаква- дерзай, има още на къде.
- Гост.
- Старши потребител
Дишай!
Аз ли ? Дишам, няма проблем ... даже пухтя Но тук едни нови (за мен) думички се вихрят и се притеснявам.
Подложих на анализ думата и предполагам, че е свързана с бесовете на мрака или нещо подобно. "Мрако ..." "... бесие". Т. е. тук сме обладани от бесовете на мрака ли
- system
- Активен потребител
Ти пък, System
Не се мори чак толкова да задълбаваш в тълкуване на тази "дефиниция".
Я кажи как са кайсийките, радваме им се и ние
Не се мори чак толкова да задълбаваш в тълкуване на тази "дефиниция".
Я кажи как са кайсийките, радваме им се и ние
-
Melly - Старши потребител
Ех, Систем, доброто ти настроение е заразно.
Предният ми пост е адресиран към автора на думата създала толкоз мисли в неделния ти след обяд.
По незнайни причини/ той си знае/ едва сега прочетох поста ти в нейната тема- честито, природата винаги ок. се отразява.
За това и аз ви напускам. Весела вечер.
Предният ми пост е адресиран към автора на думата създала толкоз мисли в неделния ти след обяд.
По незнайни причини/ той си знае/ едва сега прочетох поста ти в нейната тема- честито, природата винаги ок. се отразява.
За това и аз ви напускам. Весела вечер.
- Гост.
- Старши потребител
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|